Royal C

Art.nr.
400-30166
€ 9,50
Een vloeibaar product en daarom is het effect al na 15 minuten merkbaar. Sida cordifolia, Kolanoot en Paullinia cupana (Guarana) zorgen voor een ontspannen en heldere energie boost.

Royal C, vloeibare herbal coke

Een vloeibaar product en daarom is het effect al na 15 minuten merkbaar. Sida cordifolia, Kolanoot en Paullinia cupana (Guarana) zorgen voor een ontspannen en heldere energie boost. Spirulina geeft mild wat energie, maar zorgt vooral voor een opgewekt gevoel. L-Tyrosine werkt in de hersenen op het dopaminesysteem en bezorgt je een rush, euforie en een gevoel de hele wereld aan te kunnen. De C in de naam van dit product lijkt naar Cocaïne te verwijzen, maar de werking is niet identiek. De effecten houden, afhankelijk van de gebruiker, ongeveer 3-4 uur aan.

Gebruik Royal C: 
1/2 flesje (7,5 ml) opdrinken. Goed schudden voor inname. 

Ingrediënten Royal C:

Sida cordifolia extract, Cola acuminata extract, Paullinia cupana, L-Tyrosine, Spirulina, vitamine c en Potassium Phosphate.

Meer informatie
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten zie omschrijving
Inhoud verpakking 15 ml
levertijd direct
Staat in onze smartshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!