Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Salvia Divinorum Sage 2:1 Full spectrum extract 5 ml

Beoordeel dit product als eerste

€ 12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beleef een zeer intense verandering van je bewustzijn met het extract van dit heilige kruid uit Mexico.

Salvia Divinorum Sage 2:1 Full spectrum extract  5 ml

Beleef een zeer intense verandering van je bewustzijn met het extract van dit heilige kruid uit Mexico. Hoewel het als een hallucinogeen gezien wordt, zijn de effecten niet te vergelijken met die van andere natuurlijke producten, het gevoel of de trip vansalvia Divinorum is uniek. Salvia is verkrijgbaar in de vorm van gedroogde bladeren of in veel verschillende extracten.

Over Salvia Divinorum

Op dit moment is Salvia Divinorum de plant die het meest krachtige plantaardige hallucinogeen bevat. De werkzame stof in Salvia Divinorum heet salvinorine A. Een dosis van 200 tot 500 microgram is genoeg en komt daarmee in de buurt van de dosis van LSD. Bij LSD zijn effecten merkbaar vanaf 50 microgram (1 microgram ofwel 1 ug is 0,000001 gram).

Werkzame stof

De plant is een lid van het geslacht Salvia, een grote groep van 700 – 900 soorten die horen bij de Lamiaceae-familie (munt).Het is de enige die Salvorine A bevat. Andere leden van het Salvia geslacht bevatten geen Salvinorine A en zijn dus ook niet psychoactief. De plant met zachte groene bladeren groeit oorspronkelijk in Zuid-Mexico in de Sierra Mazateca, maar kan ook in Nederland onder bepaalde omstandigheden verbouwd worden. Het beste is om de plant binnen te kweken.

Mazteken kauwen er op

De Mazteken kauwen Salvia. Ze kauwen op de bladeren maar ze slikken het sap niet door. De Mazteken houden de bladeren ongeveer een kwartier in de mond en op die manier wordt de werkzame stof opgenomen door het mondslijmvlies. De effecten na kauwen houden ongeveer een uur aan.

In de Sierra Mazateca, waar de Salvia divinorum in het wild groeit, wordt het door medicijnmannen en -vrouwen gebruikt in religieuze rituelen. De bladeren worden ook gebruikt als geneesmiddel bij diarree, hoofdpijn en reuma. Tegenwoordig wordt het middel gebruikt vanwege de psychedelische roes en als onderdeel van healingrituelen

Wat merk je er van?

De meeste gebruikers kauwen Salvia niet zoals de Azteken maar roken de bladeren met een waterpijp. Er ontstaan op die manier korte maar zeer heftige hallucinaties. De effecten treden na 30 seconden op, zijn 5 tot 10 minuten op zijn heftigst en zwakken na 20 tot 30 minuten weer af.

De volgende effecten kunnen bij roken optreden:

  • Derealisatie en verlies van identiteit.
  • Fysieke afwezigheid, maar niet mentaal.
  • Uittreding.
  • Overlappende realiteiten, het gevoel dat men op meerdere plaatsen tegelijkertijd is.
  • Vertraging van tijdsperceptie.
  • Vreemde taal gaan brabbelen.
  • Oncontroleerbaar lachen.
  • Visuele effecten van tweedimensionale oppervlakten.
  • Bezoeken van plaatsen uit het verleden, vooral uit de kindertijd.

Bij kauwen zijn de effecten een stuk milder. De effecten treden bij kauwen na 5 tot 10 minuten op en houden een uur aan.

De medicijnmannen – en vrouwen van de Mazteken zullen Salvia nooit roken. Zij vinden dit respectloos naar de plant. Zij geven daarbij aan dat het roken voor zeer overweldigende ervaringen kan zorgen en dit komt doordat de plant zich niet gerespecteerd voelt.

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 5 ml
levertijd 1 - 3 werkdagen
Levering onder rembours Nee
Staat in onze smartshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...