×

Adult Only

Smartshop

Salvia Divinorum stek

Salvia Divinorum stek. Kweek je eigen Salvia!
€ 24,99
 • Koop er 3 voor € 17,50 per stuk en bespaar 30%
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Salvia Divinorum stek kopen

Salvia divinorum stekje, klaar om in de grond te potten.

Zelf kweken

Met dit Salvia Divinorum Stekje kun je eenvoudig zelf Salvia Divinorum kweken. Salvia Divinorum is een psychoactief kruid ontdekt door de Mazatec indianen.
Het is niet heel moeilijk om zelf Salvia te kweken, maar het is vrijwel onmogelijk om zelf plantjes vanuit zaad te kweken. Salvia Divinorum geeft slechts zeer zelden zaad, en deze zaden zijn vaak bijna niet te ontkiemen. Maar gelukkig kun je wel Salvia Divinorum stekken kopen, waarmee je later ook weer zelf stekjes kunt maken, een stuk handiger en de kans op succes is hierdoor 100%.

Aarde

De stekjes die wij leveren worden niet geleverd met wortels in aarde, maar in een buisje waarin ze met een temperatuur van rond de 17 graden en weinig licht enige weken kunnen overleven. Dat betekent dat deze stekjes nog niet zijn afgehard en dus kwetsbaar zijn voor temperatuurswisselingen. Het enige wat je hoeft te doen is het stekje te potten in een potje met potgrond, af en toe water geven, en verder gaat het bijna vanzelf!

Slavia kweken

 

Salvia Divinorum kweken

Met behulp van deze stek is het kweken van je eigen Salvia plant kinderspel. Wanneer je een Salvia Divinorum stekje koopt, zul je wel moeten weten hoe je salvia planten moet verzorgen. Gelukkig is het niet heel moeilijk om deze prachtige planten te verzorgen, maar één grote fout kan ervoor zorgen dat je plantje het niet overleeft. Zorg dus dat je weet wat je wel en ook vooral niét moet doen.

Niet te veel water geven

Het is de meest voorkomende fout van beginnende Salvia kwekers. Te veel water. Hoewel Salvia wel van een hoge luchtvochtigheid houdt, kan ze niet goed tegen een te natte bodem. De plant gaat niet meer goed groeien en kan zelfs dood gaan. Als je écht pech hebt gaan de wortels schimmelen. Zorg er dus voor dat je niet te veel water geeft.

Gewicht

Je kunt gemakkelijk controleren of een Salvia plant water nodig heeft, door de pot op te tillen. Is deze erg licht? Dan moet je misschien een beetje water geven. Als deze nog redelijk zwaar is, kun je beter even wachten. Ook kun je gewoon aan de grond voelen. Steek je vinger 1 of 2 centimeter in de aarde en voel of hij nog vochtig is. Let wel op dat je ook onder de bovenste laag voelt, deze droogt namelijk snel uit.

Slappe bladeren

Maar hoe weet ik dan of ik niet te weinig water geef? Ook dat is eenvoudig: als Salvia Divinorum te weinig water krijgt, gaan de bladeren en stelen slap hangen.

Van onderaf

Zet de pot op een passende schaal of schotel en geef zoals de instructies ook vermelden je net gepote Salvia Divinorum stek niet direct op de aarde water, amar van onderaf. Als je water in de schotel of het schaaltje giet dan wordt dat vanzelf opgenomen door de wortels.

Biologisch geteeld

De stek is 100% biologisch geteeld en bevat dus geen enkel spoor van bestrijdingsmiddelen.

Salvia plant

Wat is Salvia?

Salvia Divinorum is een plant die zijn oorsprong kent in het Amazonegebied en het is de meest krachtige plant die plantaardige hallucinogeen bevat dat we tegenwoordig kennen. De werkzame stof in Salvia Divinorum heet salvinorine. Een dosis van 200 tot 500 microgram is genoeg en komt daarmee in de buurt van de dosis van LSD. Bij LSD zijn effecten merkbaar vanaf 50 microgram (1 microgram ofwel 1 ug is 0,000001 gram).

Groeien en drogen

Je kunt de plant verder verzorgen en laten groeien. De bladeren kan je drogen en daarna verwerken door er poeder van te maken of door er thee van te maken.

salvia bladeren droog

EFFECTEN VAN SALVIA

Salvia divinorum bevat als belangrijkste stoffen Salvinorin A en Salvinorin B. De belangrijkste actieve stof, salvinorin A, is momenteel de sterkst geïsoleerde hallucinogene stof die bekend is. 

Het roken van de salviabladeren leidt tot een droomachtige toestand, een high die te vergelijken is met die van marihuana. Dit maakt Salvia tot een populair middel.

Salvia in hogere doses is niet te vergelijken met andere hallucinogene middelen zoals paddestoelen of de cacti, dit heeft een eigen uniek effect. 
Zo´n trip duurt niet lang, maar is wel heftig: 20 minuten tot een uur en daarna keert men weer snel terug in de normale toestand.

GEBRUIK

Belangrijk is dat je de salvia gebruikt in een rustige, donkere omgeving (met een paar kaarsen bijvoorbeeld). TV kijken kan nare ervaringen opleveren, maar een toepasselijk muziekje kan soms heel inspirerend zijn. Als je geen ervaring hebt met salvia of andere entheogene middelen zorg dan dat een nuchtere ´sitter´ (vriend of vriendin), in de buurt is om je eventueel bij te staan.

OPGELET!!!

Salvia is niet gevaarlijk of verslavend, maar het is beslist geen party drug! Zorg dus voor een rustige vertrouwde omgeving zodat de salvia goed tot zijn recht kan komen. Meestal treden geen negatieve effecten op na gebruik van salvia, maar sommige gebruikers klagen over hoofdpijn of geïrriteerde longen

Meer informatie

Meer informatie
SKU th-393-1
levertijd op bestelling
Inhoud verpakking 1 verse stek

Reviews 1

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: