Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Klant winkelbeoordelingen

Bart B

Date: 11 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Goed! Makkelijk zoeken op de site en eenvoudig bestellen.

Alinda

Date: 11 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Erg goeie service en een snelle levertijd. Het artikel was goed en anoniem verpakt en zag er precies uit zoals het ook op de plaatjes te zien was. Het is dus zeker aan te raden!

Nathalie-Kees

Date: 11 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Uitgebreide product omschrijving. Vriendelijke klantenservice, met veel kennis van zaken. Kortom een aanrader!

Ik

Date: 11 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Vijf sterren voor de snelheid en verpakking en de producten, maar 1 ster aftrek voor de verzendkosten

An

Date: 11 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Service? Welnee, zo kan je dat echt niet noemen bij Wapwinkel. SUPER service! Zelf iets heeeeeeel stoms gedaan (zal niet zeggen wat hier) en Marleen heeft het perfect voor me opgelost. Nogmaals bedankt meid!

S.K.

Date: 10 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Deze winkel doet wat ze beloven. Tevreden.

Herma

Date: 10 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Snelle levering en goede service

Margareth

Date: 8 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Duidelijke website en een snelle levering!

Rob

Date: 6 juli 2018
  • Wapwinkel
  • Prima.
    Snel bezorgd

frank

Date: 6 juli 2018
  • Wapwinkel
  • De bestelling was vlot en goed, zoals altijd.

    Ik heb nog wel een ergernis: elk bedrijf stuurt tegenwoordig een verzoek tot een review, op deze manier heb je er een dagtaak bij gekregen. Ik vind dat behoorlijk vervelend.

    * support: \o ervaren wij dat ook eigenlijk. Maar het is de enige manier om meer reviews te krijgen. We zijn blij dat je hem toch hebt geschreven, dank je wel!

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...