Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Klant winkelbeoordelingen

Elles

Date: 17 juni 2017
 • Wapwinkel
 • Snelle levering, goed product, goed en discreet verpakt.

ron

Date: 17 juni 2017
 • Wapwinkel
 • helemaal top, snel en goed, nooit problemen

F

Date: 17 juni 2017
 • Wapwinkel
 • Topwinkel. Nette afwikkeling en snel met verzenden. Zeer goed aan te bevelen.

G

Date: 17 juni 2017
 • Wapwinkel
 • goede service en goede uitleg

w.m.

Date: 17 juni 2017
 • Wapwinkel
 • webwinkels levert prima ! produkten zijn goed.

Anno

Date: 17 juni 2017
 • Wapwinkel
 • Prima geregeld. Nicotine vrije shag besteld en was de volgende dag al in huis. Met een gratis pakje ongebleekte vloeitjes!

Francisco

Date: 17 juni 2017
 • Wapwinkel
 • Toen het pakket aankwam na lang wachten doordat de chauffeur van Post.nl niet kon lezen, was de Natrium Hydroxide verpakking open en er lagen korrels door heel de verpakking ik of iemand anders had ons kunnen verbranden als we niet op tijd hadden opgemerkt, zulke stoffen moeten beter afgesloten worden als ze worden vervoerd!

  Support: Wat vervelend dat PostNL niet goed zijn best heeft gedaan.
  De kiloverpakkingen behoeven geen speciale extra zorg tijdens het vervoer. Toch doet Wapwinkel er alles aan om het voor iedereen veilig te houden. We gebruiken speciale emmers, die gaan voor de veiligheid in een plastic zak en dan gaat het toch nog mis. Niet door ons in elk geval. We hopen dat het de volgende keer beter gaat!

JoDEJAGER

Date: 15 juni 2017
 • Wapwinkel
 • Geweldig product bespaart me zeeen van tijd met flesjes vullen!

K

Date: 13 juni 2017
 • Wapwinkel
 • Leuke winkel met erg leuke spullen. Service is goed en de bestellingen komen goed aan. MAAAR waar ik me erg aan stoor is dat de prijzen van de producten exclusief BTW zijn en je dus op het moment dat je naar de winkelwagen gaat je de daadwerkelijke prijs pas ziet. Zo dacht ik op 80euro uit te komen voor gratis verzending maar dat was dus excl. BTW. De uiteindelijke prijs werd bijna 95euro. Hierdoor besloot ik vele producten toch maar bij een andere smartshop te bestellen. Erg jammer en alleen hierdoor (omdat ik het misleiding vind) 2 sterren minder. Misschien als de verzendkosten bij een lager totaal bedrag gratis wordt maak ik er 4 sterren van. Als het BTW verhaal wordt aangepakt krijgt deze shop van mij meteen 5 sterren.

  Support: dank je wel voor je feedback. Al onze prijzen zijn inclusief b.t.w. op de website. We versturen gratis vanaf 80 euro en dat is wel exclusief b.t.w. Dit heeft een technische oorzaak omdat wij producten verkopen in twee btw tarieven, 21 en 6%. We zouden dan voor beide productgroepen een gratis verzend prijs moeten maken en dat snapt de software niet.
  Overigens zijn we wel bezig om productgroep onder te brengen zonder verzendkosten. Alle vaporizers en alle CBD producten worden gratis verstuurd.
  We hopen dat het zo iets duidelijker is, maar als er toch nog vragen zijn kan je altijd een ticket aanmaken uiteraard!

Luuk

Date: 12 juni 2017
 • Wapwinkel
 • Uitstekende producten, bezorgtijd en verpakking

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...