Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Klant winkelbeoordelingen

Ricky

Date: 1 april 2019
  • Wapwinkel
  • Was een goede klant , maar als er iets mis gaat zijn ze niet thuis. Bestel nooit meer! Bestelling kwam pas 3 dagen later dan normaal .Geen enkele service . De eerste mail werd gelijk beantwoord dat het al verstuurd was. Daarna werd de niet meer beantwoord kreeg 3 dagen later een mail dat het mail adres niet klopte, wat een schijnvertoning!!!

    Gelukkig bewaren we alle correspondentie zodat we alles terug kunnen zoeken.
    Je bestelt op woensdagavond. Op donderdagochtend wordt je bestelling verwerkt en verpakt en gaat deze met de eerste shift mee van die dag. Je krijgt dan netjes een email dat de bezorging de volgende dag is.
    Vervolgens stuur je een ticket dat de bezorglocatie vrijdag gesloten is en of we dat aan kunnen passen. Wij mailen meteen terug dat dat niet gaat omdat je bestelling al weg is bij ons.
    De bezorger komt dan op vrijdag voor een dichte deur en bezorgt je pakket maandag alsnog.
    Er is geen sprake van dat je drie dagen later een mail kreeg. Dat kunnen we ook zo aantonen. Je ticket is binnen 16 minuten beantwoord!!
    Ik snap ook niet waar wij dan de schuld van krijgen of hoe we het anders hadden moeten doen.
    We horen graag in een ticket hoe we dit anders hadden kunnen doen.

Fabio

Date: 27 maart 2019
  • Wapwinkel
  • Goede betrouwbare zaak. geen klachten gehad. altijd vriendelijk. Top winkel. ga zo door!!!

Fabio

Date: 25 maart 2019
  • Wapwinkel
  • Goede zaak. Leveren kwaliteit spul!!! Geen klachten gehad. Ik ben tevreden over deze zaak

Dennis

Date: 11 maart 2019
  • Wapwinkel
  • Snelle bestelling en levering. Handleiding bijgevoegd. Verder alles zoals bij andere kweeksets.

J.A.

Date: 11 maart 2019
  • Wapwinkel
  • Volgens de werkplaats een prima product en snelle levering.
    Wat moet ik nog meer schrijven,lange verhalen leest niemand.

Alphons

Date: 3 maart 2019
  • Wapwinkel
  • Geen oplossing geboden voor een emmer natronloog met een scheur erin. Dus een overandwoorde levering van chemicalien. Voorstel om het in een bakje van de action te doen en 2.- te vergoeden was teveel. Jammer dat dit soort bedrijven nog steeds bestaan die niet aan de klant denken maar vooral aan zichzelf.
    * support: wél degelijk een oplossing geboden, maar kennelijk heb je daarvoor geen geduld. En voor alle duidelijkheid: de emmers en de verpakking zijn beide goedgekeurd door een controleur van ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport).

F

Date: 25 februari 2019
  • Wapwinkel
  • Super zoals beschreven en scherpe prijs. Mooie snelle levering in goede doos de volgende dag.

Aad

Date: 24 februari 2019
  • Wapwinkel
  • Correcte communicatie, snelle levering. Product kon door de brievenbus. Dus lage verzendkosten.

Geert

Date: 20 februari 2019
  • Wapwinkel
  • Goeie winkel met veel kwaliteit en goeie service . Zeker de moeite om hier lekkernij te bestellen

Dennis

Date: 17 februari 2019
  • Wapwinkel
  • Goed webshop snelle levering goede producten voor betaal bare prijs ik raad het zeker aan

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...