Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Slagroompatronen van Wapwinkel

Kenniscentrum: alles wat je maar wilt weten over slagroompatronen

Slagroompatronen

Waarom slagroompatronen van Wapwinkel?

Slagroompatronen kan je overal kopen, maar Wapwinkel heeft meestal de beste prijzen, levert direct uit voorraad en bovendien heeft Wapwinkel niet alleen de slagroompatronen voor groothandelsprijzen, maar ook voor alle andere producten die bij het gebruik van slagroompatronen horen kan je bij Wapwinkel terecht. Wij verkopen ook slagroomapparaten en n2o-crackers en ballonnen. Zo koop je eenvoudig alles bij één winkel en hoef je niet apart voor je slagroompatronen naar een andere (web)winkel toe.

Welke merken slagroompatronen?

Wapwinkel verkoopt niet specifiek één merk slagroompatronen, maar is permanent op zoek naar de beste aanbiedingen. De ene keer is dat een fabrikant zoals Kayser of Mosa, de andere keer is Liss de goedkoopste. Het gaat tenslotte niet om het merk slagroompatroon wat je in je apparaat of cracker stopt, maar om de inhoud van de slagroompatroon: N2O.

Aanbiedingen slagroompatronen?

Bij ons is het aanbod slagroompatronen eigenlijk een permanente en doorlopende aanbieding. Altijd scherp geprijsd en bovendien ook nog eens standaard uit voorraad. En als je wat grotere aantallen slagroompatronen bij ons koopt, betaal je ook nog eens geen verzendkosten ook!

Pallet slagroompatronen?

Slagroompatronen per pallet. Wij leveren geen pallets vol met slagroompatronen. We ondermijnen daarmee niet alleen onze eigen inkomsten, maar we zien het ook niet zitten om voor een paar tientjes hele pallets door te stoten naar de handel.

Slagroompatronen kopen

Slagroompatronen koop je dus snel eenvoudig en uit voorraad bij Wapwinkel. Bestellen doe je hier.

Wat voor gas zit er in?

Distikstof(mono)oxide, voorheen stikstofoxidule, triviale naam lachgas, is een anorganische verbinding van stikstof en zuurstof met als brutoformule N2O. Lachgas is een anesthetisch gas, dat wordt gebruikt bij verdovingen, maar het wordt ook gebruikt in motoren om het motorvermogen te verhogen. In de atmosfeer is lachgas een broeikasgas. Lachgas wordt in twee verschillende soorten gemaakt.
De eerste soort is van industriële kwaliteit en kent als toepassingen de industrie en de autobranche. De tweede is een meer zuivere vorm die medicinaal wordt toegepast.

Hoe lang zijn ze houdbaar?

Als ze op een normale wijze bewaard worden dan zijn slagroompatronen vele jaren houdbaar. Op den duur zal het afsluitende hoedje van de patroon iets gaan wijken van de patroon zelf en zal het gas langzaam ontsnappen. Maar dit kan wel tien jaar duren.

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...