Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Droomkruid (Calea zacatechichi) 50 gram

€ 12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Calea wordt bij de indianen van Mexico ook wel ‘blad van god’ genoemd.


Het kruid wordt gewaardeerd om haar 'verheldering van de zintuigen’, ‘visioenen in dromen’ en als ‘geheime plant’ om deze visioenen mee op te roepen.

Droomkruid (Calea Zacatechichi)

Calea droomkruid wordt ook wel hondsgras of Calea zacatechichi ('bitter gras') genoemd en behoort tot de familie van de zonnebloem en komt van nature voor in Midden-Amerika als struik.

Wat is droomkruid Calea

Calea droomkruid ofwel Calea zacatechici groeit vooral in de hooglanden van Mexico en in bepaalde delen van Costa Rica. Calea wordt bij de indianen van Mexico ook wel ‘blad van god’ genoemd.

Het kruid wordt gewaardeerd om haar 'verheldering van de zintuigen’, ‘visioenen in dromen’ en als ‘geheime plant’ om deze visioenen mee op te roepen. Het kruid wordt door Mexicaanse sjamanen gebruikt om tijdens het dromen goddelijke berichten door te krijgen.

Het wordt door 'gewone' Mexicanen gebruikt als eetlustopwekker en als gezondheidsmiddel dat onder andere een natuurlijke stoelgang bevordert.

Effecten

Na 30 minuten ontstaat een verhoogde staat van bewustzijn (je voelt eigen hartslag en pols). Sommige mensen zullen een duidelijke helderheid in geest en gevoel opmerken. Calea wordt in hogere doseringen beschouwd als hallucinogeen, maar de hallucinogene bestanddelen zijn nog niet geïsoleerd.

Gebruik 3 tot 25 gram gedroogde bladeren kunnen worden vermalen en als thee worden gedronken. De smaak is vrij bitter, breng de thee desgewenst op smaak met wat honing.

GEBRUIK

3 tot 25 gram gedroogde bladeren kunnen worden vermalen en als thee worden gedronken. De smaak is vrij bitter, breng de thee desgewenst op smaak met wat honing. De poedervariant is gemakkelijk te capsuleren. We raden het gebruik van een capsulemachine aan.

Gebruikerslevel Gemiddeld
Inhoud verpakking 50 gram droomkruid
levertijd direct
Staat in onze smartshop

Klant beoordelingen

Twijvelachtig Beoordeling door Ozzy
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
JEZUS wat een bittere meuk! Ik heb het besteld om Changa mee te maken maar dacht laat ik eens een kopje thee proberen... NIet te hachelen en geen enkel waarneembaar effect (dubbel de aanbevolen dosis genomen). Te roken is het opzich zelf ook niet, ik hop dat wanneer ik de DMT toevoeg dit positief veranderd.. (Geplaatst op 25-08-2017)
ontzettend bitter Beoordeling door jan
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
het is een enorm bitter kruid en de thee is niet zoet te krijgen,
maar in een jointje, shagje of sigaretten huls gaat t samen met een lekker kopje kamille thee erg goed. (Geplaatst op 14-08-2017)
Hoe te gebruiken Beoordeling door Anoniem
Kwaliteit
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
Ik wil hier even een review achterlaten hoe ik deze kruiden heb gebruikt aangezien het zeer moeilijk is om op internet te vinden hoe je er precies mee om moet gaan en welke dosis wordt aangeraden (vooral bij het gebruik van capsules). Ik heb de kruiden gekocht met de intentie om lucide dromen op te wekken

Op de trommel zelf staat dat je een thee kan maken van 3 tot 25 gram van de kruiden en dit op kan drinken voor het slapen gaan.

Echter, de kruiden stimuleren REM slaap (waarin je dromen beleeft) en onderdrukken daardoor je diepe slaap. Hierdoor gaan de kruiden met je lichaam in gevecht wat leidt tot een slechte nachtrust en weinig dromen. Hoe je ook van plan bent het te gebruiken, de beste tijd is na een nachtrust van 4-5 uur. Na 4-5 uur heeft je lichaam al een aantal uur diepe slaap gehad en aangezien je lichaam naarmate je langer slaapt zich meer in REM slaap begeeft, zullen de kruiden dit natuurlijk stimuleren.

Ik heb geprobeerd de thee te drinken (na 5 uur slaap) en heb hiervoor 3 gram van de kruiden in glas gedaan en gevuld met kokend water. Als je van plan bent om de kruiden op deze manier te gebruiken, zorg dan in ieder geval dat je honing in huis hebt. Zonder honing was de thee niet te drinken, veel te bitter. Ik heb serieus verschrikkelijk veel honing toegevoegd en de thee was nog steeds amper te drinken. De uren hierop volgend heb ik geen verschil gemerkt met het normale aantal dromen die ik ervaar. Er wordt ook gezegd dat thee een inefficiente methode is om de kruiden te gebruiken aangezien je de kruiden zelf niet op kunt drinken.

Ik heb een paar dagen later lege capsules bij de drogist gekocht (grootste die ze verkochten). Hierna heb ik 3 gram van de kruiden fijngemalen en in de capsules gestopt met een Chinees eetstokje. Ik had 10 capsules nodig voor 3 gram. In de nacht heb ik na 5 uur slaap alle capsules met 1 vol glas water naar binnen geslikt (dit gaat heel makkelijk).

De ochtend erop volgend heb ik aanzienlijk meer gedroomd en heb ook even een lucide droom ervaren! Een van de dromen was zo lang dat ik in mn droom dacht dat het 2 dagen duurde.

Ik heb verder geen bijeffecten ervaren van het gebruik.

Ik heb een aantal dagen later een portie van 5 gram in capsules geprobeerd maar teleurstellend genoeg heb ik in deze nacht niet meer gedroomd dan normaal. Het zou dus kunnen dat het eerste gebruik van de capsules een placebo effect was. Ik heb wel gelezen dat sommige mensen een duidelijk effect merken en dat het voor sommige mensen helemaal niets doet. Maar als het bij jou werkt is het zeker aan te raden!

Ik heb verder geen ervaring met het extract of het roken van de kruiden. (Geplaatst op 13-11-2012)
Fijn Beoordeling door Merel
Kwaliteit
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
Sinds ik droomkruid gebruik voor het slapen gaan heb ik alleen maar fijne en leuke dromen, geweldig!!! (Geplaatst op 14-05-2012)
Dream on! Beoordeling door Marja
Waar voor je geld
Kwaliteit
Aan te bevelen
Prijs
Echt gedroomd! Ik droom normaal niet zoveel maar dit helpt me dus echte leuke dromen te beleven. Iedere avond gebruiken werkt niet, maar 1 tot 2 keer per week wel. Grappig spul. (Geplaatst op 23-04-2012)
Droomkruid is leuk! Beoordeling door Dagdromertje
Waar voor je geld
Kwaliteit
Aan te bevelen
Prijs
Na wat gezocht te hebben op internet toch maar voor jullie gekozen. De levering was perfect, de volgende dag stond de postbode met een pakket wat netjes onherkenbaar was. In de verpakking een grote bus met daarin het bewuste droomkruid. We hebben er op aanraden van vrienden een jointje van gebouwd en er allebei 1tje gerookt voor we naar bed gingen. 's morgens aan het ontbijt waren we vol verhalen van wat we hadden gedroomd allebei. Echt verrassend! Aan te bevelen dus! (Geplaatst op 19-04-2012)
Echte dromen Beoordeling door Rens
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
Kwaliteit
Let even niet op de smaak, het bitterste wat je ooit hebt geproefd. Bijna niet te doen. Neem het in met een lepel honing na iedere slok. Heel lekker lang op gedroomd! (Geplaatst op 17-04-2012)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...