Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Kratom Bali resin

Beoordeel dit product als eerste

€ 22,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Harsextract van Kratom Bali

Kratom Bali Resin kopen

Dit harsextract van Balinese kratom wordt geproduceerd door het inkoken van kratombladeren in water, totdat er een dikke, plakkende substantie overblijft.

Snelle opname in het lichaam

Het harsextract is vrij kneedbaar en zacht doordat het op een lage temperatuur is ingekookt. Bovendien wordt het hierdoor ook gemakkelijker en sneller opgenomen door het lichaam.

Effect

De effecten van kratom zijn na ongeveer 10 minuten merkbaar en kunnen enkele uren aanhouden. Kratom (Mitragyna speciosa) heeft zowel een stimulerende als ontspannende werking. Volgens velen is het gevoel te vergelijken met opium. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of om actief te worden.

Kratom is volgens bronnen in lagere doseringen stimulerend (niet altijd) en in hogere doseringen ontspannend. Individuele gemoedstoestand en bloeddruk zijn van invloed op de uitwerking van kratom.

De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Gebruik

Dit kratomextract is gemakkelijk in gebruik. Het is vrij kneedbaar en zacht. Haal met een scherp mes wat van het stuk af en kneed het tot kleine kratomballetjes

Een gram harsextract bevat de werkzame stoffen van ongeveer 7 gram verse Bali kratom bladeren. Beginnende gebruikers kunnen starten met 2-3 gram. Sommige gebruikers zullen de behoefte hebben deze dosering te verhogen naar 5-7 gram.

De dosis dient als volgt bereid te worden: kook 100 ml water, voeg de gewenste dosis van het harsextract toe en laat het koken tot het oplost. Schenk het in een theeglas en voeg naar eigen smaak suiker of honing toe. Goed roeren en opdrinken. Tussen de slokken door blijven roeren zodat het mengsel goed gemengd blijft.

Het beste effect wordt bereikt wanneer men het extract inneemt op een lege maag.

Opgelet

Het wordt afgeraden om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.

Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Inhoud verpakking

Het kratomextract weegt zo'n 15 gram.

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking 15 gram
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...