Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Magic truffels 2 pack 2x 15 gr.

€ 23,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Voordelige 2 pack truffels, 2x 15 gram


De Dragons Dynamite en Mushrock truffel als 2 pack, extra voordelig!

Magic truffels 2 pack 2x 15 gr.

Psilocybe Dragons Dynamite en Mushrock truffels als 2 pack (2x 15 gram)

Deze hele speciale truffel wordt in een zeer beperkte productie gemaakt en is dan ook zeer bijzonder in zijn soort. De sterkste truffel in ons assortiment. Je voelt je onoverwinnelijk door de kracht van dynamite en je zult je innerlijke draak bevrijden.
Neem een halve dosis om te testen hoe je op deze truffels reageert. Het duurt ongeveeer 45 minuten voor de werkzame stof aktief is in je lichaam. 

Psilocy MushRocks truffels

Psilocy MushRocks zijn de nieuwste truffels in het Wapwinkel assortiment. Gebruikers ervaren het om als een komeet door tijd en ruimte te schieten, op weg naar de oorsprong van waar het allemaal begonnen is (deze teksten verzinnen we dus niet zelf hè).
Neem een halve dosis om te testen hoe je op deze truffels reageert. Het duurt ongeveeer 45 minuten voor de werkzame stof aktief is in je lichaam. De gebruiksaanwijzing zit op de verpakking.

Inhoud verpakking 2x 15 gram verse truffels
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop
Truffel gebruik

Extra informatie van Wapwinkel over het gebruik van truffels:

Nadat je de truffels hebt ingenomen zijn de eerste effecten binnen tien minuten tot een uur merkbaar. Je zult eerst wat scherper gaan zien en gaan horen. Al snel verandert de wereld om je heen en je zult alles anders ervaren dan het in werkelijkheid is. Dit wordt meestal als bijzonder lachwekkend ervaren, maar je kunt er ook wat verward door zijn omdat je niet meer kunt bevatten wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zult vanzelf dieper in je trip glijden waardoor er zachtjes aan visioenen zichtbaar worden. De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en zeer persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af. De werkzame stof in de truffels is psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine), wat we kennen uit paddo's. DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische (giftige) stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van iemand die zelf niets neemt en voor je kan zorgen en je desgewenst gerust kan stellen. We noemen dit een sitter.

De geleverde truffels zijn altijd vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Paddo's neem je in op een lege maag voor de beste werking.

Je kunt ze nemen door ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens je trip als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van de truffels prima thee maken. Doe de in stukjes gesneden truffels in ongeveer een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zachtjes doorkoken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Door de ogebouwde resistentie zal het effect amper merkbaar zijn. Ons advies is om een week te wachten voor je opnieuw aan een trip begint, maar ervaren gebruikers handhaven liever een langere pauze om de trip weer als maximaal te kunnen ervaren.

Klant beoordelingen

Dosis verhogen? Beoordeling door Barend Jan
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Weinig effect gemerkt bij beide produkten, wel behaaglijk chill gevoel ongeveer 40 minuten na inname. Misschien de dosis wat verhogen? (Geplaatst op 15-04-2019)
Prima spul Beoordeling door Chloe
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Ik en mijn vriend hebben ieders een bakje genomen, en ongeveer iets meer dan de helft gegeten.
Had zelf denk ik wel de volledige 15g kunnen nemen, had nauwlijks tot geen visuals. maar was alsnog een relaxte trip vol inspiratie! (Geplaatst op 12-04-2018)
Lekkere trip Beoordeling door Ricky
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Allebei geprobeerd en de leukste was toch wel de Dragon. Leuke wazige kaboutertrip van gehad. Neem gerust iets meer als voorgeschreven anders merk je er niet zoveel of niets van. Is niet zo sterk als paddo's, maar de trip is ook prettiger (vind ik) (Geplaatst op 19-08-2011)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...