Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Magic Atlantis truffels [50/100/250 gram]

€ 37,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Atlantis truffels bulk verpakt. Vacuum zak met verse Atlantis truffels. Extra lang houdbaar. Inhoud: 50/100 of 250 gram.

*

Magic Atlantis truffels [50/100/250 gram]

Atlantis truffels bulk verpakt. Vacuum zak met verse Atlantis truffels. Grotere verpakking, dus extra voordelig.

Extra lang houdbaar. Inhoud: 50/100 of 250 gram.

Inhoud verpakking 50, 100 of 250 gram
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze paddoshop
Truffel gebruik

Extra informatie van Wapwinkel over het gebruik van truffels:

Nadat je de truffels hebt ingenomen zijn de eerste effecten binnen tien minuten tot een uur merkbaar. Je zult eerst wat scherper gaan zien en gaan horen. Al snel verandert de wereld om je heen en je zult alles anders ervaren dan het in werkelijkheid is. Dit wordt meestal als bijzonder lachwekkend ervaren, maar je kunt er ook wat verward door zijn omdat je niet meer kunt bevatten wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zult vanzelf dieper in je trip glijden waardoor er zachtjes aan visioenen zichtbaar worden. De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en zeer persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af. De werkzame stof in de truffels is psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine), wat we kennen uit paddo's. DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische (giftige) stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van iemand die zelf niets neemt en voor je kan zorgen en je desgewenst gerust kan stellen. We noemen dit een sitter.

De geleverde truffels zijn altijd vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Paddo's neem je in op een lege maag voor de beste werking.

Je kunt ze nemen door ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens je trip als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van de truffels prima thee maken. Doe de in stukjes gesneden truffels in ongeveer een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zachtjes doorkoken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Door de ogebouwde resistentie zal het effect amper merkbaar zijn. Ons advies is om een week te wachten voor je opnieuw aan een trip begint, maar ervaren gebruikers handhaven liever een langere pauze om de trip weer als maximaal te kunnen ervaren.

Klant beoordelingen

Truffels atlantis Beoordeling door Franky
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Voor mij een goeie truffel. 8gram gedroogd en zorgde dat ik terug eens vernieuwende inzichten heb opgedaan.
Wij gebruiken ze tevens om mee te microdoseren.
Aanrader voor wie niet zoveel ervaring met trippen heeft. Uiteraard is het effect afhangkelijk van persoon tot persoon. (Geplaatst op 06-05-2020)
Niet tevreden Beoordeling door Inge
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Niet 1 pak maar 3 kleintjes. Wel ruime houdbaarheidsdatum maar alledrie al vacuüm kwijt voor deze afliep. Condensvorming en dus niet meer eetbaar. Geen garantie vanuit wapwinkel dus kon het in de prullenbak gooien
* support: de truffels waren op de foto nog gewoon in prima staat. Condensvorming en niet meer eetbaar is een conclusie die wij niet delen. (Geplaatst op 23-04-2019)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...