Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Magic truffels Atlantis

€ 14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Truffels Atlantis


De magic truffel Psilocybe Atlantis is gevonden in de grasvelden van Fulton County, in het zuiden van de Verenigde Staten. Deze soort is nauw verwant aan de Psilocybe Mexicana A., maar heeft een tragere groeicyclus en is krachtiger dan de andere soorten.


*

Magic truffels Atlantis kopen

De magic truffel Psilocybe Atlantis is gevonden in de grasvelden van Fulton County, in het zuiden van de Verenigde Staten. Deze soort is nauw verwant aan de Psilocybe Mexicana A., maar heeft een tragere groeicyclus en is krachtiger dan de andere soorten.

De vormen en afmetingen van sclerotia lopen uiteen, maar ze produceren vergelijkbare effecten. Wat de aard van de ervaring bepaalt zijn de omgeving waarin je je bevindt, de mensen met wie je samen bent, en natuurlijk de dosering.

Trip effecten sclerotia Atlantis

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

Werkzame stof

De werkzame stof in de Philosopher's Stones heet psilocybine, een tryptamine dat chemisch verwant is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je truffels?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zacht koken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Gebruik / Consumptie van Atlantis truffels

Dosering: Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterkere trip. De truffels kunnen gewoon gegeten worden; ze smaken lang niet zo slecht als andere 'magic mushrooms'. Het beste is om zes uur voor aanvang niet te eten, zodat de truffels een maximale werking hebben op je lege maag. Dit voorkomt ook dat je trip langer aanhoudt en in stukjes en beetjes doorkomt, of terugkomt. 

Waarschuwingen

Truffels niet innemen bij zwangerschap, borstvoeding, depressie, schizofrenie of aanverwante psychische aandoeningen en stress. Neem geen truffels wanneer je jonger bent dan 18 jaar, neem geen deel aan het verkeer en combineer truffels niet met drugs, medicijnen of alcohol. Zorg de eerste keer dat je truffels neemt, dat er iemand bij je is om op te letten en kan helpen wanneer je je bijvoorbeeld ziek of bang voelt.

Bewaaradvies

Verse magic truffels zoals tampanensis en Mexicana bevatten ongeveer 70% water en kunnen zo in de koelkast bewaard worden voor ongeveer drie weken. Drogen is eenvoudig. Leg de truffels op een paar kranten in een warme kamer. Met een ventilator kun je het proces versnellen. Bewaar de gedroogde variant in een luchtdicht zakje of doosje op een koele, donkere en droge plaats (maar niet de koelkast). Na een maand of zes zal de sterkte van je gedroogde truffels afnemen.

Inhoud verpakking 15 of 20 gram (keuze)
levertijd 1 - 3 werkdagen
Merk McSmart
Staat in onze smartshop
Body effect flink
Brain Effect flink
Energy effect redelijk
Visual effect sterk
Sterkte algemeen sterk

Klant beoordelingen

Werkt tegen clusterhoofdpijn Beoordeling door Ben
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Kwaliteit
Niet meer wetende van welk hout pijlen maken, bestelde ik een doosje vn deze truffels om capsules mee te vullen. Microdosering van 900 mg. Eentje om de 3 dagen. Na 2 dagen al hoofdpijnvrij. Ga nu nog een tijdje doorgaan voor alle zekerheid maar het ziet er alvast veelbelovend uit
(Geplaatst op 04-10-2019)
Atlantis truffels Beoordeling door Lotte
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Zeker dosis van 5-10 gram goed aanhouden en er niet van uit gaan dat alle truffels gelijk gedoseerd worden!
Goede trip gehad (Geplaatst op 02-05-2019)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...