Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Salvia Extract 30X

€ 14,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Nu verkrijgbaar bij Wapwinkel: 30X extract.


Dit zware spul is alleen voor de zeer ervaren gebruiker!!

*

Salvia Extract 30X kopen

Dit gestandaardiseerde Salvia divinorum extract is dertig keer zo sterk als de gedroogde bladeren. De effecten houden korter aan, slechts tien minuten in plaats van twee uur, maar zijn daarentegen veel sterker.

Ga op avontuur

Na inname zijn de effecten al binnen seconden op te merken. Deze onmiddelijke verandering in de waarneming kan aanvoelen als een uittredingservaring of transport naar een bizarre buitenaardse wereld. Je zou ook het gevoel kunnen hebben dat je versmolten bent met objecten zoals de bank waar je op zit. 

Salvia van de Mazatec's

Salvia divinorum (ska maria pastora) is eeuwen geleden al ontdekt door de Mazatec Indianen. De sjamanen van de Mazatec stam zagen dit kruid als een heilig middel om in een soort trance te raken. In deze trance konden ze door het onderbewuste van een ziek persoon reizen om de oorzaak van de ziekte te vinden. 

In tegenstelling tot de meeste salvia extracten die verkocht worden, zijn onze salvia extracten ´gestandaardiseerd´. Dit betekent dat het gezuiverd is, wat een aantal voordelen heeft ten opzichte van ´grove´ extracten: 

* Het is krachtiger dan de grove extracten 
* Het is veel minder schadelijk voor de gezondheid dan grove extracten, het bevat geen extra plantvetten of overgebleven oplosmiddelen 
* Het kan veel langer bewaard worden, in theorie oneindig lang mits het buiten direct zonlicht gehouden wordt 

Aanvullende informatie over Salvia staat op deze pagina

Gebruikerslevel Gevorderd
Inhoud verpakking 0.5 gram of 1 gram (keuze)
levertijd direct
Levering onder rembours Ja
Staat in onze smartshop

Klant beoordelingen

Overweldigend nadenkertje Beoordeling door matara
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Hallo:) ik heb ongeveer een jaar tot anderhalf jaar geleden Salvia gebruikt en raakte in een totaal andere wereld! Ik moet er wel bij zeggen dat ik me niet heel erg had ingelezen en ook nog nooit zoiets had gehad. maar ondanks dat de trip enorm heftig en soms zelfs eng was heb ik er achteraf een geweldige ervaring uit gehaald en ik moet zeggen; ik ben er nog steeds van ondersteboven! te gek spul en ga dit binnen kort weer eens doen! (Geplaatst op 24-05-2013)
Mindblowing Beoordeling door The Dude
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
Kwaliteit
Ongeveer de helft in een waterpijp gedaan en 2 flinke teugen genomen. Ik ben bekend met paddestoelen en lsd, maar kannonne zeg.. dit spul blaast je uit je sokken, moet je niet eens onder woorden proberen te brengen. Mindblowing! (Geplaatst op 07-04-2012)
Toettoet Beoordeling door rr
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Een grote toeter gemaakt en allebei twee flinke halen genomen en afwachten maar. En ai ai ai ai wat een lekker spul is Salvia toch. Ik zal jullie de belevenis besparen maar geloof me: DIT IS LEUK! (Geplaatst op 19-08-2011)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...