Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Higenamine

Beoordeel dit product als eerste

€ 12,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Higenamine is vooral populair geworden vanwege het feit dat het een stimulerend effect heeft en ook vetverbrandend werkt. Higenamine is een beta 2 adrenergene receptor agonist, net zoals dat bij Ephedrine het geval is.

Higenamine

Higenamine is een stof die in verschillende planten en vruchten voorkomt in de natuur. Vooral in de traditionele Chinese geneeskunde wordt deze stof veelvuldig toegepast.

Higenamine is vooral populair geworden vanwege het feit dat het een stimulerend effect heeft en ook vetverbrandend werkt. Higenamine is een beta 2 adrenergene receptor agonist, net zoals dat bij Ephedrine het geval is. 

Vanwege zijn onstpannende uitwerking op de bloedvaten is higenamine niet te vergelijken met andere stofjes in zijn familie. Doordat het de bloedvaten ontspant is het uiterst geschikt om dit product te combineren met een N.O Booster, zoals Agmatine of Citrulline Malaat. Een ander sterk effect van higenamine is dat het de luchtwegen open zet en er meer zuurstof opgenomen kan worden.

Wat normaal gesproken niet het geval is bij dit soort producten is dat higenamine de erectie bij mannen kan verbeteren! 

De voordelen Higenamine:

  • Verbrand vet op verschillende manieren
  • Opent de luchtwegen
  • Ontspand de bloedvaten
  • Mild Stimulerend effect
  • Kan de erectie verbeteren

Aanbevolen gebruik Higenamine:

Als fatburner kunt u 2 of 3 doseringen over de dag verspreiden met een dosering van 30 mg per keer.

Voor een sterkere dosering voor het sporten is een dosering van 50 / 75 mg. voldoende. Dit verschilt uiteraard per persoon! Neem niet meer dan 100 mg. per etmaal.

 Werkinsduur Higenamine:

Higenamine heeft een korte halfwaarde tijd. Dit wil zeggen dat het geen langdurige stimulatie zal geven. Dit kan een positief ding zijn als je alleen tijdens het uitgaan de mood lift en energie wilt ervaren en geen lange na-effecten wenst. Higenamine begint met 15 minuten zijn werk te doen en dit houdt ongeveer 30 minuten vol aan en zal dan langzaam wegzakken.

Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 5 gram
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...