Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Headshop

Snuifpijpje 500 euro

Snuifpijpje gemaakt van boriumsilicaatglas, dus oersterk. 8,2 cm lang. 500 euro print

€ 5,95
  • Koop er 3 voor € 5,25 per stuk en bespaar 12%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Snuifpijpje met een print van een 500 euro biljet, gemaakt van boriumsilicaatglas, dus oersterk. 

500 euro

Als je een diepe indruk wilt maken dan snuif je door een 500 euro biljet. De ervaring leert ons echter die nooit lekker opgerold blijven. Daar heb je bij dit oersterke snuifpijpje geen last van. Gemaakt van hittebestendig en oersterk glas dat ook in laboratoria gebruikt wordt.

Eenvoudig reinigen

Dit 500 euro 'biljet' is bovendien zeer eenvoudig te reinigen. Zelfs de vaatwasser of de gloeiend hete kraan of schoonmaakalcohol kan absoluut geen schade aanrichten. Dat moet een gerust gevoel geven.

Details snuifpijpje

Dit glazen 500 euro snuifpijpje heeft een lengte van 8,2 centimeter en een diameter van 7 mm dat een perfecte maat is voor de ideale snuifervaring.

Over boriumsilicaatglas

Boriumsilicaatglas is een type glas dat wordt gevormd door het mengen van boriumoxide (B2O3) en siliciumdioxide (SiO2) als belangrijkste componenten. Het is een speciaal type glas dat enkele unieke eigenschappen bezit vanwege de toevoeging van boriumoxide.

Geen uitzetting bij verhitting

Boriumsilicaatglas heeft een lage thermische uitzettingscoëfficiënt, wat betekent dat het minder uitzet bij verhitting dan andere typen glas. Dit maakt het geschikt voor toepassingen waarbij temperatuurschommelingen een rol spelen, zoals bij laboratoriumglaswerk en verlichtingstoepassingen.

Boriumsilicaatglas is ook bestand tegen thermische schokken, wat betekent dat het minder snel zal barsten of breken bij snelle temperatuurveranderingen. Dit maakt het handig voor kookgerei, zoals ovenbestendige schalen en pannen.

Kan tegen zuren

Daarnaast heeft boriumsilicaatglas een goede chemische bestendigheid tegen zuren en basen, waardoor het geschikt is voor gebruik in laboratoriumomgevingen en chemische industrieën.

Het gebruik van boriumsilicaatglas is echter beperkt in vergelijking met andere soorten glas, zoals bijvoorbeeld silicaatglas. Dit komt voornamelijk door de hogere productiekosten en de specifieke eigenschappen die alleen nodig zijn voor bepaalde toepassingen.

Samengevat

Kortom, boriumsilicaatglas is een speciaal type glas dat wordt gevormd door het combineren van boriumoxide en siliciumdioxide, en het heeft unieke eigenschappen zoals een lage thermische uitzettingscoëfficiënt, bestendigheid tegen thermische schokken en goede chemische bestendigheid. Dat betekent dat het glas niet snel stuk gaat als je het laat vallen en mochten er chemische toevoegingen in je snuifwaar zitten dan zullen deze het glas niet aantasten.

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU gl-sno-500
levertijd direct
Inhoud verpakking 1 snuifpijpje 500 euro

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: