Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Spongepot

€ 5,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Spongepot is een ontkiem medium op basis van turf en cocos welke gebonden zijn dmv een een organische lijm waardoor het product aanvoelt als een spons.
Het gebruik is erg simpel en vrijwel onmogelijk om nog wat fout te doen wat betreft de lucht/vocht verhouding.Over bewateren is onmogelijk.

Spongepot kopen

Spongepot om je zaden te ontkiemen.

Eenvoudig ontkiemen

Spongepot is een ontkiem medium op basis van turf en cocos welke gebonden zijn dmv een een organische lijm waardoor het product aanvoelt als een spons.Het gebruik is erg simpel en vrijwel onmogelijk om nog wat fout te doen wat betreft de lucht/vocht verhouding.Over bewateren is onmogelijk.

stap 1 tijd om over te potten

Het product wordt zoals de foto hierboven geleverd in een plastic tray van 20 stuks in een gripzak welke de vochtigheid waarborgd aangezien de spongepots al vochtig aangeleverd worden.

Gebruiksaanwijzing:

Wanneer deze voor gebruik klaar worden gemaakt dien je de bijgeleverde bacto op te lossen in 1 liter water en de spongepots hiermee overdadig besprenkelen,hierdoor komen de positieve bacterien en schimmels diep in de plug waardoor er een natuurlijke defensie ontstaat tegen niet positieve bacterien en schimmels!

bacto door roeren Bacto oplossing op spongepots gieten

Hierna een gaatje prikken in elke spongepot waar de zaden later ingedrukt kunnen worden.Als dit gedaan is kunnen de spongepots inclusief zaden in een propagator of een tupperware bakje onder 24 uur licht zodat er een kontinue klimaat aanwezig is.

Nu is het 2 tot 5 dagen wachten tot de zaden hun kopje boven de grond steken.

Prodcuct Video https://www.youtube.com/watch?v=EiIJdfyn7cM
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 1 tray van 20 stuks
levertijd direct
Levering onder rembours Ja
Staat in onze growshop

Klant beoordelingen

top top top Beoordeling door Serge
Kwaliteit
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
TOP! Vooral in combinatie met de verwarmde kweekkas heb je garantie dat je zaden ook echt uitkomen en stevig wortelen. Aanrader voor iedere kweker, kopen die hap! (Geplaatst op 03-04-2012)
Aanrader!!! Beoordeling door Tuf
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
Kwaliteit
Absolute aanrader voor je dure zaadjes, 100% kieming tot nu toe en heb deze al zeker 4x gebruikt (Geplaatst op 29-10-2011)
Alle 40 goed Beoordeling door F
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Heb de spongepot gebruikt voor het ontkimen. Bij jullie autoflowering haza gescoord en wat denk je? Alle 40 goed. Volgende week mogen de dames voor het eerst naar buiten. (Geplaatst op 20-04-2011)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...