Waardering:
100% of 100

Stacker Xtra Energy Shot

Art.nr.
54654
€ 3,25

Xtra Energy Shot geeft je de energie die je nodig hebt om zelfs de meest slopende dagen goed door te komen.

Deze snelwerkende herbal energy drink is sterk geconcentreerd en dankzij het handige formaat makkelijk mee te nemen. Bevat evenveel cafeïne als 4 koppen koffie. De vloeibare stackers!

  • Koop 3 voor € 2,50 en bespaar 23%

Stacker Xtra Energy Shot

Stacker Xtra Energy Shot Ben je op zoek naar een snelle energie boost?

Snelle energie

Dan heb je die nu gevonden! Xtra Energy Shot geeft je de energie die je nodig hebt om zelfs de meest slopende dagen goed door te komen. Deze snelwerkende herbal energy drink is sterk geconcentreerd en dankzij het handige formaat makkelijk mee te nemen.

4 koppen koffie

Bevat evenveel cafeïne als 4 koppen koffie. Gebruik Voor een Xtra Energy Blast: drink de helft van het flesje en bewaar de andere helft voor later. Als je 12 uur langer over volle energie wilt beschikken kun je de andere helft 6 uur later opdrinken.

Niet te koelen

Hoeft niet gekoeld bewaard te worden.
Eenmaal geopend nog 3 dagen houdbaar.
Waarschuwing Bevat ongeveer dezelfde hoeveelheid cafeïne als 4 koppen koffie.
Beperk of voorkom het gebruik van producten die cafeïne bevatten om rusteloosheid, slapeloosheid en een versnelde hartslag te voorkomen.
Stacker Xtra Energy Shot bevat niacine, wat bij personen die hier gevoelig voor zijn een warm gevoel en verkleuring van de huid kan zorgen.
Dit kan enkele minuten aanhouden. Niet gebruiken bij zwangerschap of personen die gevoelig zijn voor cafeïne.
Gebruik niet meer dan 1 verpakking per 12 uur.
Niet combineren met anti-depressiva, MAO-remmers of andere medicatie. Staak het gebruik direct in geval van nervositeit, slapeloosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen.
Bewaar buiten bereik van kinderen.

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 90 ml
levertijd direct
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan