Smartshop

Super Caps Xtreme [100 caps]

Supercap of stacker.
Een veel gehoord woord in het partycircuit. Nieuw jasje, sterk karakter. Deze vernieuwde versie van SuperCap Xtreme stimuleert de opmerkzaamheid zonder dat gespannen gevoel. De nieuwe stacker!

€ 24,95
 • Koop er 2 voor € 21,95 per stuk en bespaar 12%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Super Caps Xtreme [100 caps] kopen

Supercap is een powerbooster die te vergelijken is met stacker.

Supercap is de nieuwe stacker

Een veel gehoord woord in het partycircuit. Nieuw jasje, sterk karakter. Deze vernieuwde versie van SuperCap Xtreme stimuleert de opmerkzaamheid zonder dat gespannen gevoel. Het zorgt voor een meer verdeelde energie waardoor je veel langer van het SuperCap effect kunt genieten.

SuperCap Xtreme bevat bestanddelen die direct de bloedcirculatie stimuleren en ook fysieke kracht helpen vergroten.

Effect en gebruik

Aanbevolen gebruikNeem 2 capsules per dag in (1 's ochtends en 1 's middags) met ruim voldoende water, ongeveer 30-45 minuten voor de maaltijd of gewenste activiteit. Neem niet meer dan 2 capsules per etmaal.

1 Capsule staat ongeveer gelijk aan 1 kop koffie.Ingrediënten- Groene thee extract (bevat 400mg cafeine) 

Hoewerkt Supercap Xtreme

Het belangrijkste werkzame bestanddeel van deze capsules is Cafeïne; één van ’s werelds meest gebruikte natuurlijke stimulerende middelen. Een eigenschap van Cafeïne is de verhoging van de alertheid en het reactie- en concentratievermogen. Bovendien geeft Cafeïne extra energie.

Andere belangrijke bestanddelen van deze capsules zijn Green Tea, L-phenylaline, Cacao en Cayenne. Green Tea bevat, - net zoals de meeste theesoorten - bepaalde cafeïneniveaus en voorziet hierdoor het lichaam van energie. In Green Tea Leaf Extract zit bovendien epiogallocatechin-3-gallaat, een krachtige antioxidant die de stofwisseling en de vetverbranding kan stimuleren.

L-phenylalanine is nodig om bepaalde neurotransmitters te produceren, zoals dopamine en serotonine. Neurotransmitters zijn stofjes in de hersenen, die bijdragen aan een gezonde mentale energie en een goede stemming. Deze chemicaliën ondersteunen de eetlust, energie, slaapcyclus en stemming.

Cacao bevat theobromine, theofylline en cafeïne. Al deze plantaardige stoffen hebben een stimulerend effect en zorgen ervoor dat er een toename in energie, motivatie en alertheid wordt ervaren.

Capsaïcinea is een werkzaam bestanddeel van de Cayenne Peper en stimuleert het lichaam om energie op te nemen en deze effectief te gebruiken.

Voedingssupplement

Dit kruidenpreparaat is een voedingssupplement en is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Gebruik geen Yellow Subs Xtreme indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, last heeft van diabetes, hoge bloeddruk, hartproblemen of een chocolade allergie. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Het gebruik kan de rijvaardigheid beinvloeden. Het wordt niet aanbevolen om dit middel te combineren met alcohol of medicijnen. Niet aanbevolen door minderjarigen.

Droog en koel bewaren.

Gebruik bij zwangerschap of hartritme stoornissen wordt afgeraden.

Ingrediënten

Ingrediënten per 1 capsule: 200 mg Cafeïne (50% ADH*); 100 mg Cayenne (Capsicum); Capsule: (E171, E133, E129); Anti Klontermiddel: E470b, E551, E570; 50 mg Groene thee-extract; 25 mg L-fenylalanine; 4 mg Theobromine (Cacao Theobromine) *ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid **ADH niet vastgesteld

Inhoud verpakking

Deze pot bevat 100 Supercap Xtreme capsules

Meer informatie

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten Cacao (bevat 8% Theobromine) - Cayenne - L-Fenylalanine - Jaborandus - NADH - Gelatine capsule
Inhoud verpakking 100 capsules
levertijd direct

Reviews 1

5 / 5
star star star star star
 • 5 stars 1
 • 4 stars 0
 • 3 stars 0
 • 2 stars 0
 • 1 star 0
 • Kwaliteit
  star star star star star
 • Prijs
  star star star star star
 • Waar voor je geld
  star star star star star
 • Aan te bevelen
  star star star star star

Artikelen die hierop lijken

Verzendopties:

Betaalopties: