THC test

Art.nr.
wwthct
€ 12,50

Nu ook testen op THC gebruik!

De Bodytest THC controleert de aanwezigheid van THC en bijproducten als 11-nor-9-tetrahydrocannabinol-9-carboxylic in een urinemonster. De test is eenvoudig uit te voeren en toont binnen 5 minuten resultaat.

Nu ook testen op THC gebruik! De Bodytest THC controleert de aanwezigheid van THC en bijproducten als 11-nor-9-tetrahydrocannabinol-9-carboxylic in een urinemonster.

De test is eenvoudig uit te voeren en toont binnen 5 minuten resultaat. THC (9-tetrahydrocannabinol) is het meest actieve bestanddeel van cannabinoïden (marihuana). Deze stof veroorzaakt het “stoned” gevoel na het gebruiken van cannabis.

THC is een kankerverwekkende stof en is van negatieve invloed op een gezonde geest. Het vermindert het kortetermijngeheugen, zorgt voor concentratieproblemen, apathie en zou psychosen in de hand werken.
Enkele druppels urine zijn al voldoende om recent hasj of wiet gebruik aan te kunnen tonen. Het gebruik van de test is eenvoudig. Urine opvangen, een klein beetje hiervan aanbrengen op het testplaatje, enkele minuten wachten, en je weet precies waar je aan toe bent.

Meer informatie
Aanvullende pagina http://www.drugs-testen.nl
Gebruikerslevel Iedereen
levertijd direct
Staat in onze testshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan