Smartshop

Magic truffels 5 pack

Feestje? Speciale gelegenheid? Een dealtje met je vrienden samen?

Dan is deze extra voordelige Truffel 5 pack echt eits voor jou. Het 5 pack bevat van iedere soort een doosje met 15 gram verse truffels.

- Atlantis
- Mexicana
- Mushrock
- Tampanensis
- Dragons Dynamite

€ 69,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Magic truffels 5 pack

Feestje? Speciale gelegenheid? Een dealtje met je vrienden samen?

Dan is deze extra voordelige Truffel 5 pack echt eits voor jou. Het 5 pack bevat van iedere soort een doosje met 15 gram verse truffels.

  • Atlantis
  • Mexicana
  • Mushrock
  • Tampanensis
  • Dragons Dynamite

Truffels Atlantis

De magic truffel Psilocybe Atlantis is gevonden in de grasvelden van Fulton County, in het zuiden van de Verenigde Staten. Deze soort is nauw verwant aan de Psilocybe Mexicana A., maar heeft een tragere groeicyclus en is krachtiger dan de andere soorten.

De vormen en afmetingen van sclerotia lopen uiteen, maar ze produceren vergelijkbare effecten. Wat de aard van de ervaring bepaalt zijn de omgeving waarin je je bevindt, de mensen met wie je samen bent, en natuurlijk de dosering.

Truffels Mexicana

Deze sclerotia soort groeit in de subtropische regionen van Mexico en komt ook voor in Guatemala. Psilocybe Mexicana heeft het vermogen om onder de paddenstoel sclerotia te vormen. Deze kleine klompjes, die ook wel "Philosopher's stones" worden genoemd, bevatten een hoge concentratie psilocybine, een psychedelisch middel met een krachtige visuele werking.

Truffels Mushrocks

De magic truffel Psilocybe Mushrocks (Galindoii) werd voor het eerst aangetroffen in de bossen van Mexico, en meest recentelijk in Georgia.
Schiet als een komeet door tijd en ruimte. Maak een reis naar het hart van ons sterrenstelsel om te zien waar het allemaal begon. Open je ogen en geniet van alle mysteries van onze melkweg.

Truffels Tampanensis

De truffels Tampanensis zijn vooral bekend als de Philosophers Stone, de steen der wijzen. Duister maar vol inzichten. Een ware reis door je gedachten en gevoel. 
Deze truffels zijn uitermate geschikt voor zelfontdekking.

De Tampanensis veroorzaakt een psychedelische, filosofische, blije maar niet noodzakelijk visueel enerverende trip.

Psilocine (0.32%) en psilocybine (0.68%) zijn de actieve stoffen in Tampensis.

Truffels Dynamite

De 'special edition' Dragon's Dynamite (Pajateros) is de allersterkste truffel en is vanwege gelimiteerde productie beperkt leverbaar. Voel je onoverwinnelijk door de kracht van Dynamite en bevrijd je innerlijke draak. 'Enter the dragon'.

Trip effecten sclerotia 

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

Psilocybine

De werkzame stof in de Philosopher's Stones heet psilocybine, een tryptamine dat chemisch verwant is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

 

Meer informatie

Meer informatie
Inhoud verpakking 5x 15 gram verse truffels
levertijd 1 - 5 werkdagen
Staat in onze smartshop
Body effect extra sterk
Brain Effect extra sterk
Energy effect extra sterk
Visual effect extra sterk
Sterkte algemeen gemiddeld

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendopties:

Betaalopties: