Adult Only

Vaporizers

VaporGenie RVS Vaporizer

De VaporGenie Stainless Coil is een vaporizer die erg lijkt op de meer conventioneel uitziende VaporGenie pijpen maar met een kenmerkend verschil; de gehele pijp bestaat uit roestvrij stalen spiralen. Elke aparte ring is flexibel, maar sterk genoeg om op te kunnen staan zonder dat het breekt (niet zelf testen!). De pijp bestaat uit twee hoofdgedeeltes die gemakkelijk met de hand uit elkaar gehaald kan worden voor een eenvoudige schoonmaakbeurt.
€ 29,00
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

VaporGenie Stainless Coil

De VaporGenie Stainless Coil is een vaporizer die erg lijkt op de meer conventioneel uitziende VaporGenie pijpen maar met een kenmerkend verschil; de gehele pijp bestaat uit roestvrij stalen spiralen. Elke aparte ring is flexibel, maar sterk genoeg om op te kunnen staan zonder dat het breekt (niet zelf testen!). De pijp bestaat uit twee hoofdgedeeltes die gemakkelijk met de hand uit elkaar gehaald kan worden voor een eenvoudige schoonmaakbeurt.

Het meest geweldige aan deze Coil pijp, afgezien van het unieke en stijlvolle design, is de geen fratsen aanpak. Er is geen gedoe met elektriciteitskabels, gas of batterijen. Het enige wat je nodig hebt is een aansteker. De pijp is gemaakt om je kruiden geleidelijk mee op te warmen, op precies de goede temperaturen voor het vaporiseren in plaats van roken.

Het geheim van deze VaporGenie ligt wederom in het keramische filter. Het is gemaakt om vlammen met omgevingslucht te laten vermengen om zo zorgvuldig je kruiden te verhitten. Het filter verbrand niet, vergaat niet en geef geen bijsmaak. De rest van de pijp is 100% roestvrij staal zodat je ook geen andere bijsmaak ervaart - er werd geen lijm of plakmiddel gebruikt in het fabricage proces.

Je hoeft geen zorgen te maken dat je je handen verbrandt - de binnenkant van de pijp is thermisch geïsoleerd en de buitenste ringen worden niet heet.

Deze vaporizer was gemaakt om het beste te bieden in stevigheid, gebruiksgemak en draagbaarheid. Het past makkelijk in je zak en is ideaal voor onderweg.

VaporGenie Stainless Coil gebruik

  Breng de tabak losjes aan in het schaaltje (of ander materiaal dat je wilt vaporiseren).

  Schroef de twee onderdelen aan elkaar, maar niet te stevig. Let er op dat je de pijp niet teveel buigt, aangezien het kruid uit het gat tussen de spiralen kan glippen.

  Inhaleer langzaam terwijl je de aansteker gebruikt om het gat in de pijp te verhitten. Richt de vlam niet direct op het filter in het gat.

  Je kan de temperatuur beïnvloeden door een grotere of kleinere vlam te gebruiken, of door het met tussenpozen te verwarmen. Langzaam inhaleren geeft je damp van hogere temperaturen.

   

Componenten Stainless Coil

 • Stainless Coil pijp (lengte: 9,5 cm, pijp diameter: ongeveer. 1,5 cm)
 • Instructie boekje

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU 200-8349
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking zieomschrijving
levertijd direct
Merk VaporGenie
Staat in onze vaposhop
Autmatische uitschakeling Nee
Verwisselbare batterij Nee

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: