Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Arizer Air vaporizer

€ 189,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Arizer Tech is een bedrijf in Canada wat een zeer gerespecteerde naam heeft opgebouwd in de vaporizer scene. Ze zijn het brein achter de zeer bekende en veel verkochte Arizer Solo draagbare vaporizer


GEEN VERZENDKOSTEN voor dit product!

Arizer Air Vaporizer

Arizer Tech is een bedrijf in Canada wat een zeer gerespecteerde naam heeft opgebouwd in de vaporizer scene. Ze zijn het brein achter de zeer bekende en veel verkochte Arizer Solo draagbare vaporizer en de Extreme-Q en V-Tower thuis vaporizers.

De Arizer Air is een nieuwe, verbeterde versie van de Arizer Solo. De Air vaporizer is bijvoorbeeld kleiner dan de voorganger. Dankzij verbeteringen aan het keramische verwarmingssysteem levert de Arizer Air vaporizer op alle vlakken nog betere prestaties.

Klein en licht van gewicht

De Arizer Air is super dun is slechts 12,2 cm lang en 2,9 cm breed. Maar de kleinere vorm betekent niet dat het apparaat minder duurzaam is; de Air wordt beschermd door een stevige buitenlaag en wordt geleverd met een siliconen hoesje om je vaporizer tegen krassen te beschermen.

Perfecte bewaking van de smaak

Vergeet de tijd dat vaporizers een bijsmaak hadden van plastic of metaal. De Arizer Air vaporizer is uitgerust met een keramisch verwarmingselement en hoogwaardige glazen mondstukken, evenals een geavanceerd temperatuurregelsysteem dat tijdens gebruik de verhitting bijstelt. Hierdoor inhaleer je alleen de meest dikke en smaakvolle dampen - de pure essentie van jou kruiden! Bovendien is alles ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Overal te gebruiken

Als je batterij is opgeladen ben je gegarandeerd van een uur lang plezier. Bovendien kan de Air net als de nieuwe Arizer Solo modellen gebruikt worden terwijl hij opgeladen wordt en de lithium batterij is nu uitwisselbaar. Dit maakt het mogelijk om snel een lege batterij te vervangen voor een volle (extra batterij apart verkrijgbaar).

Arizer Air temperatuurstanden

De Air is voorgeprogrammeerd met vijf temperatuurstanden, die je met de pijltoetsen kunt selecteren. Het LED-lampje geeft de huidige stand aan. De opwarmtijd is snel: slechts 1-2 minuten.

  • Stand 1 (Blauw) - 180°C
  • Stand 2 (Wit) - 190°C
  • Stand 3 (Groen) - 200°C
  • Stand 4 (Oranje) - 205°C
  • Stand 5 (Rood) - 210°C

Een knipperend licht geeft aan dat de Air aan het opwarmen is. Wacht met inhaleren totdat je een vast licht ziet in jou gekozen stand.

Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd onbekend
Levering onder rembours Nee
Staat in onze vaposhop
Autmatische uitschakeling Ja
Geschikt voor Kruiden
Opwarmtijd 1 - 2 min
Temperatuur regelbaar Ja
Temperatuurbereik tot 210°C
Verwisselbare batterij Nee
Batterijcapaciteit 2500 mAh

Klant beoordelingen

Fijne vaporizer Beoordeling door Menk
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Nadat ik al eerder wat goedkopere vaporizers had gebruikt heb ik toch maar besloten om een serieuze te kopen. En ik heb hem nu twee maanden en nog geen seconde spijt van mijn aankoop. (Geplaatst op 08-03-2017)
De beste Beoordeling door Anouk
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Wij gebruiken hem samen, dus hij is veel in gebruik. En na een aantal goedkope geprobeerd te hebben blijkt dit toch echt wel de Rolls Royce onder de vapo's. Jammer dat de titanium even niet leverbaar was, maar ach wat maakt de kleur eigenlijk uit.. (Geplaatst op 28-11-2016)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...