Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Turnera Diffusa [40 gram]

Beoordeel dit product als eerste

€ 4,99
  • Koop er 3 voor € 4,25 per stuk. en bespaar 15%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Turnera Diffusa wordt verkocht onder de naam Damiana. Damiana werkt ontspannend en is een mild maar effectief afrodisiacum dat een euforische high geeft.

Turnera Diffusa

Turnera Diffusa wordt verkocht onder de naam Damiana. Damiana werkt ontspannend en is een mild maar effectief afrodisiacum dat een euforische high geeft. Damiana kruid werkt als afrodisiacum en verhoogt de vitaliteit, het geeft bij hogere doseringen ook een ontspannende, milde high welke ongeveer 2 uur aanhoudt. Turnera Afrodisiaca zijn gedroogde bladeren van een struik uit de warmere gebieden van Zuid Amerika. De damiana werd door de Azteken gebruikt tegen impotentie, en door de Maya's als genotmiddel.

De plant werd als geneeskrachtig gezien door weer andere indianen-stammen, die er thee van maakte. Damiana kruid heeft diverse mogelijke toepassingen en vele kwaliteiten. In Nederland en België is damiana populair vanwege haar psychoactieve effect en de actieve “high”.

Waarschuwingen

Bij aandoeningen aan de lever of de urinewegen niet gebruiken. Alhoewel onbewezen, kan zeer frequent gebruik van grote hoeveelheden damiana leiden tot leverbeschadiging. Per dag meer dan 1 kopje of gedurende lange tijd overdadig gebruik is niet aan te bevelen. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Buiten bereik van kinderen houden, koel en droog bewaren.

Wapwinkel verkoopt bladeren die door de shredder zijn gegaan.

Gebruikerslevel Gemiddeld
Inhoud verpakking 40 gram
levertijd direct
Staat in onze smartshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...