Om Wapwinkel te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.

Wapwinkel nieuws

Wapwinkel nieuws

Op deze pagina kan je steeds het laatste nieuws terugvinden over onze winkel.

#20 maart 2015

Korting bij betalen via overschrijving

We geven tijdelijk extra 5% korting op je geheel bestelling als kiest voor betaling vooraf per bank.

#31 maart 2015

2e paasdag gesloten

Maandag 6 april is ons bedrijf gesloten omdat we dan eieren aan het zoeken zijn.

#18 maart 2015

Nog meer producten geschrapt

Naar aanleiding van de nieuwe opiumwet die per 1 maart 2015 in werking is getreden heeft Wapwinkel besloten om een aantal producten die gerelateerd zijn aan het kweken van cannabis uit het assortiment te halen. Het betreft onder andere groeimiddelen en benodigdheden zoals scharen en andere producten voor de verwerking van cannabis. Het is nu nog onbekend of deze producten nog terugkomen in onze winkel.

#05 maart 2015

iDeal komt weer op gang

De storing in het betaalsysteem met iDeal blijkt veroorzaakt door een module die PostNL beschikbaar stelt aan ons voor het afhandelen van de verzendingen. De ontwikkelaars werken hard aan een oplossing. Inmiddels kan zo'n 80 procent van onze klanten gelukkig wel weer met iDeal of Mister Cash afrekenen.

#28 februari 2015

Tijdelijk geen iDeal

Door een conflict met onze voormalige betaalprovider Mollie is het tijdelijk niet mogelijk om je bestelling af te rekenen met iDeal of Mister Cash. Onze engineers werken keihard aan een oplossing. Door de complexiteit van deze integratie binnen ons systeem kan dit mogelijk nog een aantal dagen duren. Onze excuses voor het ongemak. Er verschijnt een melding op deze pagina zodra elektronisch betalen weer mogelijk is.

#28 januari 2015

Natrium Hydroxide

Door leveringsproblemen bij de leverancier in Rusland van onze extra zuivere en extra fijna NaOH hebben we maandenlang zonder gezeten en konden we alleen de iets grovere uitleveren. Maar daar is gelukkig nu een einde aan gekomen. Er is weer een enorme berg met NaOH extra fijn binnengekomen en vanaf vandaag kunnen we jullie weer volop bedienen.

#26 januari 2015

Staking bij PostNL

Medewerkers van het distributiecentrum in Arnhem van PostNL gaan stakenARNHEM - Medewerkers van het postsorteercentrum van PostNL aan de Johan de Wittlaan in Arnhem leggen dinsdagochtend het werk neer. De 200 medewerkers zijn het niet eens met een nieuwe werkwijze. Die werkwijze houdt in dat ze alleen de uren krijgen uitbetaald die door PostNL zijn vastgesteld voor het werk. Doen ze er langer over dan is dat voor eigen rekening. Een woordvoerster van FNV Abvakabo zegt dat het initiatief van de werkvloer komt maar dat de vakbond achter de actie staat. De werknemers willen dinsdag tekst en uitleg van de directie. Of de staking betekent dat er geen post wordt bezorgd is niet duidelijk. "Het hangt ervan af hoelang de werkonderbreking duurt. Het kan ook zijn dat post alleen later wordt bezorgd. We hebben ze op het hart gedrukt medische post en rouwpost wel te bezorgen." .

#20 januari 2015

Blog over wappen

Dagelijks je portie nieuws over drugs, wappen, opmerkelijke zaken, en andere gekkigheid! www.wapexpress.nl. Of volg onze Facebook pagina om automatisch de updates te lezen.

#12 december 2014

Contant betalen

Als je om wat voor reden dan ook contant wilt betalen dan kan dat vanaf vandaag. Je kunt contant geld opsturen en na ontvangst vanhet bedrag sturen we dan meteen je order op. De instructies staan aangegeven als je bij de kassa komt..

#5 oktober 2014

Dreamsseeds aanbieding

Al vanaf 1,60 euro per stuk bieden wij momenteel Dreamseeds te koop aan. De zaden komen rechtstreeks vanuit Zuid Spanje naar Nederland. Er zijn vijf verschillende soorten, allemaal van het type autoflowering.

#15 mei 2014

Magazijn reorganisatie

In verband met een reorganisatie van ons magazijn zullen bestellingen gedaan tussen zaterdag 17 mei en donderdag 22 mei vertragingen oplopen in de uitlevering. Wij proberen in de genoemde periode uit te leveren, maar je bestelling kan tot maximaal 5 dagen vertraging oplopen. Na 22 mei zal ons nieuwe magazijn operationeel zijn.

#19 januari 2014

Kruiden in bulk verpakking

Het Wapwinkel team is momenteel druk bezig met de invoer van verschillende kruiden in bulk verpakking. Verpakkingen voor grootverbruikers of shops die liever zelf verpakken. De meeste bulkverpakkingen zijn per kilogram.

#21 december 2013

Aangepaste tijden

Het Wapwinkel team draait gedurende deze dagen op volle kracht.
Dit betekent dat we tot aan de feestdagen voor jou klaar staan om je order zo snel mogelijk te verwerken. Echter op bepaalde dagen zullen er wat beperkingen zijn:
- dinsdag 24 december verwerken wij tot 12:00 orders (je order wordt na de kerst geleverd!)
- vrijdag 27 december 2013: gesloten, die dag verwerken wij géén orders
- dinsdag 31 december 2013: die dag verwerken wij tot 12.00 orders
- woensdag 1 januari 2014 zijn wij gesloten

#13 december 2013

Gouden Grinder

Gelukkig zijn ze net voor de kerst binnen! Goldbar Grinders. Extra luxe en zwaar uitgevoerde grinders met extra scherpe mesjes om je kruiden fijn te verkruimelen. Tijdelijke kennismakingsprijs...

#10 december 2013

Woensdag géén verwerking orders

Op woensdag 11 december 2013 zullen er in verband met familie- omstandigheden géén orders verwerkt worden. Donderdag zullen wij de achterstand meteen goedmaken door extra vroeg te beginnen.

#29 november 2013

Bitcoin betaling, de testfase

Onze ontwikkelaars zullen een aantal testen uitvoeren om te zien of we op korte termijn betalingen met Bitcoins kunnen gaan accepteren dit weekend.

#16 november 2013

GHB website geopend

De discussie over GHB kan bijna niemand ontgaan zijn. Voor ons reden om een nieuwe website te starten waar gebruikers, verslaafden en professionals bij elkaar komen. Anoniem indien gewenst. Neem maar eens een kijkje: www.ghbnee.nl.

#23 oktober 2013

Gratis E smoker cartridges

Bij aanschaf van een E-smoker starterkit krijg je nu tijdelijk een setje cartridges kado bij Wapwinkel. Je kunt zelf het nicotine gehakte kiezen en de smaak.

#20 oktober 2013

Phenibut opnieuw leverbaar

Vanaf dinsdag zal het product Phenibut weer uit voorraad lverbaar zijn. Door de enorme vraag naar dit product is het lastig om alle klanten tevreden te stellen. Als je Phenibut wilt (gaan) gebruiken, zorg er dan voor dat je een voorraadje hebt thuis. Vanaf dinsdag is er weer voorraad, maar voor hoelang kunnen we helaas niet voorspellen.

#2 oktober 2013

Grote software update

In het weekend van 5 en 6 oktober zullen wij een groot aantal aanpassingen doorvoeren in onze automatisering. Deze twee dagen worden er geen orders verwerkt. Maandag en dinsdag zullen wij nodig hebben om een nieuwe server in gebruik te nemen en te testen. Tijdens deze periode kan je wel gewoon bestellen, maar de eerstvolgende leveringen zullen dan weer plaatsvinden vanaf woensdag 9 oktober aanstaande. Excuses voor de overlast. Overigens zijn wij via de chat en via een supportticket gewoon bereikbaar tijdens deze hele operatie.

#12 juni 2013

Chat voor online klanten

Kom je er even niet uit op de site, of wil je snel antwoord op een vraag? Klik dan gerust rechtsonder op de groene knop CHAT. Onze helpdeskmedewerkers staan je graag te woord. Als je geen CHAT knop ziet, dan is er niemand aanwezig en kan je altijd een ticket achterlaten uiteraard.

#4 juni 2013

Phenibut in assortiment

Vanaf vandaag is het voedingssupplement Phenibut bij Wapwinkel leverbaar. Phenibut wordt gebruikt bij het afkicken van onder andere nitocine en alcohol, maar ook bij GHB verslaving is Phenibut een handig hulpmiddel.

#10 mei 2013

Handel in GBL strafbaar

Er is een wetsvoorstel aangenomen door de ministerraad om de handel in één van de grondstoffen van GHB, GBL, strafbaar te stellen. Lees het gehele artikel in ons blog: GBL handel strafbaar

# 3 mei 2013

Vertraging orders

Door problemen met de backend server van één van onze toeleveranciers zijn er voor een deel van de bestellingen gedaan tussen 25 april en 1 mei leverings problemen. De bestellingen worden in elk geval morgen, uiterlijk maandag door ons verstuurd. Als je twijfelt over de verzendstatus van je bestelling, kan je altijd contact opnemen door het indienen van een supportticket. Namens ons, maar ook namens de toeleverancier onze welgemeende excuses. De gewraakte server is zoals je begrijpt inmiddels voor een blinkend nieuw exemplaar vervangen.


# 20 maart 2013

Mobiele website nog beter

Ook onze mobiele versie draait inmiddels vanaf een eigen server. Het aantal bezoekers van onze winkel die gebruik maken van een smartphone of een tablet stijgt met de dag. En omdat wij niet van ondergeschoven kindjes houden en up-to-date willen zijn en blijven, is de mobiele website nu nog makkelijker in gebruik en omdat ook voor de mobiele site een aparte server in gebruik is genomen is de snelheid aanzienlijk verbeterd.


# 20 februari 2013

Nieuwe server.

Niets is erger dan een trage webwinkel. En wij hebben er voor gezorgd dat deze ergernis bij ons niet voorkomt want deze week hebben we onze hoofdserver vervangen voor een Intel Xeon E3 quadcore met 16GB RAM geheugen. Daarmee zijn we voorlopig weer up to date en profiteren onze klanten van de mogelijkheid om supersnel te kunnen winkelen.


# 07 februari 2013

Wapwinkel Joker.

Wapwinkel introduceert de Wapwinkel Joker. 100% je volledige aankoopbedrag retour gestort op je rekening. Wie wil dat nou niet? Bestel 1 tot maximaal 3 jokers mee in je bestelling en maak kans op vergoeding van je hele aankoopbedrag! Gekker moet het allemaal niet worden toch?


# 28 januari 2013

Snelheid omhoog.

Onze IT mensen hebben zojuist een aanpassing afgerond die iets moet doen aan de snelheid van onze nieuwe website. Behalve dat de nieuwe website veel van de servers eist, is het ook nog een stuk drukker dan we hadden durven hopen. Reden om dus te sleutelen aan de software want de servers waarop Wapwinkel draait zijn al van een bijzonder grote capaciteit. We hopen dat de aanpassing een succes is.


# 21 januari 2013

Wat is er allemaal nieuw!

Met de opening van de nieuwe winkel kunnen we meteen een reeks feiten opnoemen wat er allemaal nieuw is. De sorteermogelijkheden zijn aanzienlijk verbteterd, er zijn meer dan 40 nieuwe producten bijgekomen, de verzendkosten zijn verlaagd, de verzendkosten met brievenbuspost zijn geheel vervallen, het winkelen is makkelijker geworden, er is een nieuwe supportdesk geïnstalleerd en we gebruiken een geheel vernieuwde nog snellere mobieler versie van Wapwinkel.


# 21 januari 2013

Opening nieuwe winkel!

Vanaf vandaag is onze nieuwe winkel dan open voor het publiek. Voor ons spannend of alles naar behoren werkt en voor jullie spannend wat er allemaal te zien en te beleven valt. We denken met onze nieuwe winkel weer helemaal up-to-date te zijn. De winkel is compleet web 2.0 en voorzien van de laatste nieuwe snufjes. Deze moeten het winkelen bij Wapwinkel nóg aangenamer maken dan het al was.
We wensen jullie allemaal heel veel shopplezier bij Wapwinkel! 


#20 januari 2013

Kweekgids cannabis, het begin.

Wapwinkel is begonnen met de aanleg van een cannabis kweekgids. De gids is nu nog wat eenvoudig qua opzet, maar deze zal in de loop der tijd door onze crew worden aangevuld met handige informatie op het kweken van cannabis.


#19 januari 2013

Brievenbuspost gratis verstuurd!

Brievenbuspost gratis verstuurd. Lees er hier alles over!
Meteen even een knaller van een binnenkomer zo dachten wij. Eén van de openingsaanbiedingen is dat we brievenbuspost gratis naar je opsturen. 


#18 januari 2013

Aankoop grond tbv kweek

Op een plek waar het klimaat een stuk milder is dan in het koude Nederland, heeft Wapwinkel vanaf het voorjaar van 2013 een eigen kweektuin. In deze tuin zullen wij onszelf ondermeer gaan voorzien van Salvia en verschillende soorten Morning Glory. Naast het kweken zullen de medewerkers ter plaatse zich ook bezig houden met de ontwikkeling van nieuwe soorten.
Straks in het voorjaar zullen we enkele foto's van onze nieuwe kweektuin publiceren op deze website.

Loading...