Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Wapwinkel is echt de grootste

Wapwinkel ongeëvenaard

Al 16 jaar begeven wij ons op de digitale snelweg met de hoogst haalbare snelheid. En dat uit zich in waardering door onze klanten, want als er op het internet na zoveel jaar geen klachten te vinden zijn over je bedrijf dan zegt dat wel iets. Onze inzet is dan ook altijd maximaal.

Breedste assortiment

Het assortiment van Wapwinkel bevat zo'n 2.400 head-, smart-, lab- en kweekproducten. Veelal ook nog eens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren waardoor het werkelijke assortiment naar schatting de 5.000 producten wel overstijgt.

Altijd het nieuwste

De nieuwste vindingen in de headshop en smartshopwereld zijn bij ons meestal als eerste verkrijgbaar. Dat komt omdat we er bovenop zitten. Onze medewerks speuren dagelijks het internet af op zoek naar nieuwe en trendy producten. En zelfs als we daarvoor persoonlijk af moeten reizen naar het buitenland dan is dat geen moeite.

Weten wat er speelt

We volgen continue de laatste trends in de Wapwereld en weten wat er speelt. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn dan spelen we daar op in door producten aan te passen of wanneer nodig ontwikkelen we zelf producten. Nergens zijn ze zo goed op de hoogte van de behoefte van hun klanten als bij Wapwinkel.

Service en garantie

Op het gebied van service staan we te popelen om jou als klant te helpen en na aankop tevreden te houden. We zijn de enige smartshop die werkt met een eigen team dat supporttickets beantwoordt. Dat doen ze vrijwel 24 uur per dag omdat de medewerkers verspreid zijn over verschillende tijdzones. Je ticket wordt daarom altijd binnen 8 uur beantwoord.
En over garantie hoef je je al helemaal geen zorgen te maken. Wij geven op al onze producten garantie en bieden vaak de mogelijk om de garantieperiode uit te breiden. Mocht er iets defect gaan dan stellen we alles in het werk om je zo snel mogelijk te helpen.

Techniek

Onze webwinkel draait altijd op de nieuwste technieken en de veiligheid van jouw gegevens staat torenhoog in het vaandel. We zorgen er daarom voor dat onze scripters de winkelsoftware up to date houden. Maar niet alleen de software is altijd het nieuwste van het nieuwste, ook de hardware. Wapwinkel draait op twee supersnelle servers die er voor zorgen dat alles vlotjes loopt tijdens het winkelen en afrekenen. En ook deze servers worden maximaal beveiligd uiteraard.

Let op voor namaak

Wapwinkel is een bij het benelux merkenbureau vastgelegd merk, bekend onder nummer 

0876895

www.boip.int is de officiele website van het merkenregister.
Tegen ieder misbruik van het merk Wapwinkel zal worden opgetreden om onze goede naam te bewaken en te behouden. Wij zullen geen enkel legaal middel schuwen en zonder vooraankondiging personen of bedrijven die misbruik maken van onze naam dagvaarden in kort geding.
De naam WAPSHOP is slechts een engelse vertaling van de naam wapwinkel en valt derhalve onder de bescherming van het merkenrecht. Er is een website op internet die deze naam zonder toestemming van ons gebruikt. Omdat er vooralsnog geen enkele  hinder wordt ondervonden van deze website zal er nog niet opgetreden worden, maar mocht dit in de toekomst wel blijken dan zullen we ook hier onze jurist opdracht geven tot het dagvaarden van deze partij. Consumenten: de voornoemde website heeft geen enkele verbintenis met Wapwinkel noch met ons ontwerpbureau. Wapwinkel distancheert zich dan ook voor de volle 100% van de website die de naam wapshop draagt.

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...