Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Vaporizer kruiden

Wild Lettuce

Het kruid Wild Lettuce (Lactuca Virosa) staat ook bekend onder de naam gifsla. Het Wild Lettuce kruid heeft een uitwerking die vergelijkbaar is met opium, alleen met minder sterkte dan opium.
€ 4,99
  • Koop er 3 voor € 4,25 per stuk en bespaar 15%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Wild Lettuce

Het kruid Wild Lettuce (Lactuca Virosa) staat ook bekend onder de naam gifsla. Het Wild Lettuce kruid heeft een uitwerking die vergelijkbaar is met opium, alleen met minder sterkte dan opium. In Wild Lettuce zitten de psychoactieve stoffen lactucin en lactucopicrin. Dat zijn geen opiaten maar deze stoffen hebben dezelfde verdovende en kalmerende eigenschappen. De Wild Lettuce groeit van nature in Zuid- en Midden-Europa en Noord-Azië.

Gebruik heeft een vergelijkbare werking als opium, maar dan met een minder sterke werking en zonder verslavende bijwerkingen. De Wild Lettuce kan ook bijdragen aan een betere nachtrust. De wild lettuce ontspant je geest en is goed voor de geestelijke balans.
Het kruid heeft verder ook eigenschappen die afrodiserend werken. In het geval van hoest of geïrriteerde luchtwegen kan het een onderdeel zijn van een kruiden-behandeling en zo hulp bieden.

Ga voorzichtig om met de dosering van Wild lettuce want in de praktijk blijkt dat een gematigde dosis flink giftig kan zijn.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 999-75375
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 20 gram

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: