Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

010 seals voor kampioenen

mei 11, 2023
Feijenoord vlag

Het kan natuurlijk echt niet meer fout gaan nu, die kampioensschaal gaat straks omhoog op de Coolsingel. Feijenoord gaat landskampioen worden dit seizoen en neutraal als we zijn bij Wapwinkel, doen we nu alvast een voorzichtige felicitatie. Dat doen we met speciale korting voor Feijenoord fans.

010 seals

De speciale 010 seals die gemaakt zijn voor de Rotterdammers, verkopen we tot het einde van de maand met een bijzondere korting namelijk. Als je de kortingscode KAMPIOENEN gebruikt tijdens het afrekenproces, dan berekent onze computer een korting van 10% op de 010 seals. Ongeacht of je de grote seals of de kleine seals koopt en het aantal maakt ook niet uit.

010 seals

Helemaal niets?

Is er dan écht helemaal niets in Amsterdam? Nou, een klein beetje wel hoor. Als je namelijk ‘voor die andere’ club bent dan is dit seizoen al zwaar genoeg voor je en geven we je een troostprijs van 5% extra korting als je de kortingscoupon VOLGENDJAARMISSCHIEN gebruikt. Deze korting is geldig op alle 020 seals in ons assortiment, ongeacht het aantal dat je koopt.