Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Lege capsules

  • Home
  • Lege capsules
Lege capsules

Lege capsules

Veilige capsules

Lege capsules van Wapwinkel worden in Europa geproduceerd waardoor je er van verzkerd bent dat onze capsules vrij zijn van ziektes zoals BSE. Bij grote aantallen leveren we op verzoek het Certificate Of Analyse (COA) van de capsules.

Goedkope capsules

Wapwinkel importeert zelf capsules in grote aantallen en kan daardoor de lege capsules goedkoop aanbieden. Of het nu gaat om een particulier die op zoek is naar kleine aantallen capsules, de apothekers, dierenartsen of ziekenhuizen, allemaal kopen ze capsules bij Wapwinkel. Een prima voorbeeld dat gedegen Europese kwaliteit hand in hand gaat met een lage prijs.

Vegan capsules

Lege capsules worden over het algemeen geproduceerd uit dierlijke vetten en een ieder die daartegen bezwaar heeft, kan kiezen voor vegetarische capsules. Dit zijn capsules die vervaardigd worden uit planten cellulose. Ook geschikt voor personen die als geloofsvoorschrift geen varkensvet mogen eten.

Maagzuur bestendige capsules

Soms is er de wens dat een capsule zich niet meteen in de maag opent, maar pas als deze in de dikke darm terecht komt. De gastro capsules van Wapwinkel hebben deze eigenschap. Omdat deze capsules niet voorbehandeld verkocht kunnen worden, komen ze als kit. Deze kit is geschikt voor iedere gebruiker en net voor de lege gastro capsules gevuld worden, kunnen ze met de kit resistent gemaakt worden tegen maagzuur.

Lege capsules voor dieren

Speciaal voor honden en katten heeft de producent capsules ontwikkeld die het toedienen van supplementen bij je hond of kat een stuk eenvoudiger maken. De capsules zijn voorzien van een coating die het dier als aangenaam ervaart waardoor deze snel en eenvoudig de capsule zal eten.

Lege capsules kopen

Lege capsules kopen is gebeurd in een paar klikken. Alle soorten, kleuren en maten staan duidelijk op de website van Wapwinkel. de makers van de website hebben zelfs een handige tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig zelf de gewenste maat kunt bepalen.