Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

10.000 liter drugsafval aangetroffen

aug 29, 2022

Sint-Annaparochie – Op donderdag 25 augustus 2022 is door de Dienst Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid in een loods in het Friese Sint-Annaparochie circa 10.000 liter drugsafval gevonden.

Synthetisch drugslab

Er was informatie binnengekomen over een synthetisch drugslab op het terrein aan de Middelweg-Oost. De Landelijke Recherche en de politie van Sint-Annaparochie gingen op onderzoek uit en troffen de grote hoeveelheid drugsafval aan. Uit eerste onderzoek van de LFO (Landelijke Faciliteit Ontmantelen) kon worden vastgesteld dat in deze loods vrijwel zeker de productie van synthetische drugs heeft plaatsgevonden.

Sporen veilig gesteld

Er zijn diverse sporen veiliggesteld die verder onderzocht worden. Op dit moment zijn er geen verdachten aangehouden en de politie gaat verder met het onderzoek.

Foto en bron: politie.nl

Sint-Annaparochie: Een Kennismaking

Sint-Annaparochie, een idyllisch stadje in Friesland

Het rijke historische erfgoed van Sint-Annaparochie

Een wandeling door het stadje: bezienswaardigheden en attracties

Sint-Annaparochie vandaag: een bruisende gemeenschap

De Friese cultuur in volle glorie

Wonen in Sint-Annaparochie: rust en verbondenheid

De toekomst van Sint-Annaparochie: behoud van traditie en groei

Of je nu een toerist bent die een charmante bestemming zoekt of een potentiële bewoner die op zoek is naar een vredige woonomgeving, Sint-Annaparochie heeft veel te bieden. Als je meer wilt weten over dit prachtige stadje en de unieke charme die het te bieden heeft, lees dan verder.


Sint-Annaparochie: Een Idyllisch Stadje in Friesland

Sint-Annaparochie, gelegen in het noorden van Nederland, is een schilderachtig stadje in de provincie Friesland. Met zijn pittoreske landschappen en historische bezienswaardigheden biedt het een betoverende omgeving die zowel toeristen als inwoners aantrekt.


Het Rijke Historische Erfgoed van Sint-Annaparochie

De geschiedenis van Sint-Annaparochie gaat terug tot de Middeleeuwen. Het stadje dankt zijn naam aan de parochiekerk gewijd aan Sint Anna, die hier al in de 12e eeuw werd gebouwd. De eeuwenoude architectuur en historische gebouwen geven het stadje een authentieke uitstraling.


Een Wandeling door het Stadje: Bezienswaardigheden en Attracties

Als je door Sint-Annaparochie wandelt, zul je betoverd worden door zijn charme. Bezoek de Sint-Annakerk, het standbeeld van Menno Simons, of het museum ‘Ons Hertekamp’. Deze bezienswaardigheden brengen de rijke geschiedenis van het stadje tot leven.


Sint-Annaparochie Vandaag: Een Bruisende Gemeenschap

Hoewel Sint-Annaparochie diep geworteld is in het verleden, is het vandaag de dag een levendige gemeenschap met een bloeiend cultureel leven en tal van evenementen het hele jaar door. Of je nu van kunst, muziek of sport houdt, er is voor elk wat wils.