10 redenen om bij Wapwinkel te bestellen

Eigenlijk zou deze lijst wel 100 redenen kunnen bevatten, want Wapwinkel is de onbetwiste nummer één. Toch willen we de 10 belangrijkste redenen er uit pakken zodat je onze sterkste kanten eens op een rij bij elkaar ziet.

Tien redenen

Je zult begrijpen dat de tien redenen op volstrekt willekeurige volgorde zijn geschreven.

ÉÉN. Al meer dan 16 jaar online

Wapwinkel werd eind 2002 opgericht omdat er in die tijd simpelweg nog geen enkele winkel online bestond waar je spullen voor je Weekend Adult Party kon kopen. Je moest om alles voor een leuk feestje te kunnen kopen verschillende webwinkels bezoeken. En gemak dient de mens dus werd alles op één website aangeboden. En nu profiteer jij van onze zeer ruime ervaring.

TWEE. Het grootste assortiment

Met bijna 3.000 verschillende artikelen en een voorraad van meer dan een miljoen items is de kans wel erg klein dat het product dat je zoekt niet verkrijgbaar is. En trends volgen is iets voor andere shops, wij zijn de trendsetters. Permanent zoeken onze medewerkers naar nieuwe, spannende en uitdagende producten.

DRIE. Altijd scherpe prijs

Ons prijsbeleid is altijd scherp geweest. Mede door eigen import van verschillende producten kunnen we extra laag inkopen en met een kleine marge profiteer je daar direct van. Maar ook uitstekende afspraken met onze toeleveranciers hebben er toe geleid dat alle producten tegen zeer concurrerende prijzen worden aangeboden.

VIER. Een perfecte service

Service is een handelsmerk en mag nooit een ondergeschoven kindje worden. En die goede service uit zich in de vele positieve reviews en de fijne feedback die we aan de lopende band ontvangen van onze klanten. In de tijd van Social Media kan je je niet veel fouten veroorloven ook trouwens.

VIJF. Veel wordt gratis verstuurd

Steeds meer producten worden in dusdanige aantallen verkocht, dat we de ruimte hebben om deze gratis te versturen. Denk daarbij aan XL capsules machines, magic truffels of vaporizers. Deze worden zonder bijkomende kosten naar je opgestuurd.

ZES. 24/7 support vanuit de helpdesk

Onze helpdeskmedewerkers zijn voor jouw beschikbaar online. En omdat deze, Nederlandse medewerkers, zich in verschillende tijdzones bevinden, verhoogt dat de kans dat je supersnel antwoord krijgt op je vraag. De medewerkers zijn deskundig en kunnen veel voor je regelen. Dat maakt Wapwinkel uniek ten opzichte van andere online winkels met een dergelijk assortiment.

ZEVEN. moderne website

Gebruikmakend van de nieuwste technieken zorgen wij ervoor dat de website altijd te bereiken is en voldoet aan de laatste nieuwe standaarden. Een veilige website bovendien waarbij jouw privacy is . gegarandeerd. Speciaal voor dit doel wordt er gebruik gemaakt van twee bloedsnelle webservers en in het najaar van 2019 komt daar zelfs nog een derde server bij die speciaal zal worden ingericht voor mobiele gebruikers van de webwinkel. Want die groep is tegenwoordig ver in de meerderheid.

ACHT. ook het nieuws

Als je Wapwinkel volgt op social media, dan wordt je niet hele dagen overstelpt met aanbiedingen . en nieuwe producten. Integendeel, want in de afgelopen twee jaar was dat slechts 8% van onze berichten. op ons blog plaatsen we dagelijks nieuwsberichten die jouw interesse mogen hebben. Deze berichten worden automatisch doorgeplaatst op onze social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

NEGEN. sterk op social media

Niet alleen in Google zorgen we ervoor dat onze producten goed te vinden zijn, maar ook via social media zijn we informerend. Op Facebook telt onze pagina inmiddels meer dan 1.100 echte likes. Nederlanders en Belgen die onze pagina leuk vinden en geen gekochte likes uit India of Pakistan zoals we bij soortgelijke winkels nogal eens zien.

TIEN. een samentvatting

Het grootste assortiment, de beste prijzen, een uitmuntende service. Waarom zou je nog verder zoeken? Alles is gerubriceerd in duidelijke rubrieken, je krijgt supersonisch snel geleverd en we zijn via ons ticketsysteem vrijwel altijd bereikbaar, ook na je aankoop. Reden genoeg om ons te bookmarken en voortaan je Wap producten gewoon altijd bij Wapwinkel te kopen toch?

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *