Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

19 en stoned achter het stuur

DoorRedactie

sep 22, 2020 , , ,
Politieagent

Een 19-jarige man uit het Zeeuwse Goed kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een rijverbod van 24 uur. Hij mag in die tijd geen bestuurder zijn van een voertuig omdat hij betrapt werd op het rijden onder invloed van drugs.

Controle

Agenten zagen de man rond 04.15 uur in een auto rijden over de Bernnhardweg Oost in ‘s-Gravenpolder. Ze besloten een controle uit te voeren. Omdat de bestuurder al eerder betrapt was op het rijden onder invloed van drugs moest hij ook nu een speekseltest doen. Hieruit bleek dat hij ook dit keer onder invloed reed en wel onder invloed van THC.

NFI

De man werd vervolgens meegenomen naar een politiebureau. Daar kwam een GGD-arts ter plaatse om een bloedtest uit te voeren. Het bloedmonster wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) waar uitgezocht zal worden hoeveel de man precies had gebruikt. Als de uitslag bekend is neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *