Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

72 kilo hasj vervoeren, mag niet!

DoorRedactie

okt 19, 2020 , , ,
73 kilo

Donderdagmiddag is op de grens bij De Lutte een 32-jarige man aangehouden. Hij werd gepakt met 73 kilo hasj in zijn auto. Volgens de Duitse politie had de drugs een straatwaarde van zo’n 600.000 euro.

GPT

De man werd staande gehouden op de grensovergang bij De Lutte. In zijn voertuig troffen agenten van het het grensoverschrijdend politieteam (GPT) uiteindelijk de gigantische hoeveelheid drugs aan. Deze werden gevonden in een ‘bergplek’ die in de auto was gemaakt.

Het Grensoverschrijdend Politieteam

Het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) is een samenwerkingsverband tussen de Koninklijke Marechaussee district Noord-Oost, Politie Oost-Nederland, Bundespolizei-inspektion Bad-Bentheim en Landespolizei Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen. Het team opereert in het grensgebied en pakt onder andere mensenhandel, drugssmokkel en voertuigcriminaliteit aan.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *