Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Afrekenen zoals jij dat wilt

Van iDeal tot Bitcoin

Kijk je hebt webwinkels en je hebt Wapwinkel. Onze hypermoderne, supergeavanceerde, tubrosnelle megacomputers kunnen tegenwoordig gewoon iedere betaling aan.

Van iDeal tot Bitcoin

Of je nu met MisterCash, Bankcontact, iDeal, Paypal, Bitcoin, bankoverschijving, Giropay of een methode wilt betalen die ze nog uit moeten vinden; geen probleem. Alle gangbare en sommige zelfs niet gangbare betaalmethoden zijn door onze programmeurs geïntegreerd in onze 5.0 winkel.

Bitcoin is anoniem

Als je afrekent met bitcoin dan ben je vrijwel geheel anoniem. Het kost namelijk bijzonder veel tijd en energie om een bitcoin transactie te traceren op basis van een IP adres. Reden voor instanties om dergelijke onderzoeken pas te starten als het om grote bedragen gaat. Pas als er serieuze bedragen omgaan dan is het interessant om een onderzoek te starten, niet voor de aanschaf van wat truffels of een kilo cafeïne bijvoorbeeld.

Bitcoin kopen

Als je geen Bitcoin (BTC) hebt, dan kan je die eenvoudig aanschaffen. En geen zorgen over de waarde van deze digitale munt, want je hoeft niet meteen een hele Bitcoin te kopen. Je kunt ook een stukje Bitcoin kopen. Het kopen van bitcoins is ook super eenvoudig geworden. Waar je vroeger informatica gestudeerd moest hebben met een vervolgcursus crypto currency en je ingewikkelde programma’s moest downloaden die als portemonnee dienden, daar doe je dat tegenwoordig met een paar muisklikken.
Bij het Nederlandse bedrijf Litebit koop je met iDeal of met je creditcard zeer eenvoudig bitcoins. Deze staan binnen 5 minuten op je zwaar beveiligde account daar zodat je bij winkels zoals de onze kunt afrekenen met BTC.

Veilige afhandeling

De betaalprocessen zijn natuurlijk volledig streng beveiligd. Dat doen we niet zelf, nee daarvoor schakelen we de specialisten op dit gebied in. Het team van één van de grootste betaalproviders van het land, Pay.nl, zorgen ervoor dat jouw gegevens ook echt jouw gegevens blijven en dat er geen verkeerde bedragen worden afgeschreven. Pay.nl monitort 24/7 ons complete betalingsverkeer. Ze doen dit om jou veilig en zorgeloos af te kunnen laten rekenen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *