Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

American Gangster seals 10 pack

jan 9, 2023
American Gangster seals groot, 10 pack

Nog zo’n vette grote maat seal die vanaf vandaag in een fatsoenlijke en zeer voordelige 10 pack verkrijgbaar is. 1.000 vel voor een belachelijk lage prijs.

American Gangster seals

Seals American Gangster in groot formaat en verpakt per 100 stuks. De ideale verpakking voor poeders zoals snuiftabak of Salvia.

EERBETOON

Deze seals zijn een eerbetoon aan de gelijknamige klassieke speelfim. American Gangster is een Amerikaanse film uit 2007 van regisseur Ridley Scott. Het verhaal is geïnspireerd op het leven van Frank Lucas, een succesvolle heroïnehandelaar die na zijn veroordeling de politie hielp.
De productie werd genomineerd voor onder meer twee Academy Awards, vijf BAFTA Awards en drie Golden Globes. De film kreeg meer dan tien prijzen daadwerkelijk toegekend, waaronder een Satellite Award en een Empire Award.

ZWARTE BLAADJES

De setjes van 100 zwarte vellen worden geleverd inclusief een vouwhandleiding op de verpakking. De uitvinding van de eeuw! Wij vroegen ons al jaren af waarom ze die blaadjes wit maakten. Wit poeder en witte velletjes gaat toch niet samen? De American Gangster seal black is daarom met zwarte blaadjes! 

OERSTERK EN WATERVAST

De seals American Gangster zijn gemaakt van een watervaste papiersoort en ze zijn onder normale omstandigheden niet te scheuren. Dat maakt ze uitermate geschikt om poeder in te verpakken.

GEVEN NIET AF

Door een speciaal drukproces zijn deze uniek gekleurde seals Kkeurvast en geven ze dus niet af. Dit geldt voor beide kanten natuurlijk.

AFMETINGEN

Afmeting van de seals is 9,5 x 9,5 cm 

SETJES VAN 100 VEL

De American Gangster Seals zijn bedrukt met de naam van de film American Gangster met een nog een extra ontwerp erop in het thema van de film. Een setje bevat 100 zwarte velletjes en wordt geleverd met een vouwhandleiding op de verpakking. De velletjes zijn gemaat in het formaat groot (9,5 bij 9,5 cm).

VOUWLIJNEN VOORGEDRUKT

Op deze gekleurde seals zijn de vouwlijnen voorgedrukt zodat je nauwkeurig je envelop kunt vouwen.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

  • waterbestendig
  • voorgedrukte vouwlijnen
  • geven niet af
  • hebben een constant gewicht
  • dubbelzijdig zwart gekleurd
  • kleurvast

SEALS VOUWEN

Sealstjes vouwen
Zo vouw je seals

Prijs 10 pack seals

Voor slechts 72,50 euro – en dat is ook nog eens inclusief b.t.w. én verzendkosten – heb je dus 1.000 vel Amrican Gangster seals groot in je bezit. Vandaag besteld is ook vandaag verzonden.