Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Amsterdammers na verlies: Welkom bij Wapwinkel!

sep 25, 2023
Ajax Amsterdam

Disclaimer: Dit blog is puur voor humoristische doeleinden en niet bedoeld om iemand te beledigen.

Lieve Amsterdammers, we weten dat het leven soms zwaar kan zijn, vooral als je favoriete voetbalclub een flinke nederlaag heeft geleden (zoals het er nu uitziet) tegen die andere club uit 010. Maar wees niet getreurd, want Wapwinkel heet jullie van harte welkom, zelfs na zo’n pijnlijke verliespartij tegen de aartsrivaal!

Troostprijzen in Overvloed

Bij Wapwinkel begrijpen we dat het verlies van jullie favoriete club een gevoelige snaar raakt. Daarom hebben we een overvloed aan troostprijzen beschikbaar! Of het nu gaat om heerlijke chocolade, comfortabele kussens of stressballen met het logo van jullie club, we hebben alles wat je nodig hebt om de pijn te verzachten. Nee, gekkigheid, wij weten wat jullie willen. Zoek maar eens op ‘Amsterdam‘ in onze winkel.

Speciale Mislintat korting

Om de pijn van het verlies tegen 010 te verzachten, bieden we een speciale korting aan voor alle Amsterdammers. Gebruik de code “MISLINTAT” bij het afrekenen en ontvang 10% korting op je bestelling. Want zelfs als je verliest, kun je nog steeds winnen bij Wapwinkel!

  • de 10% korting is geldig tot het einde van de week. ook geschikt voor 010 fans? wie weet

Dus, lieve Amsterdammers, onthoud dat Wapwinkel er is om jullie te steunen, zelfs na een zware nederlaag tegen 010. Neem een kijkje in onze winkel, gebruik de kortingscode en laat ons je helpen de glimlach terug te brengen op jullie gezichten. En laat dit een incident zijn zodat jullie woensdag Volendam onder de mat kunnen rollen 😉