Apeldoorn zit voorlopig zonder wiet

Stoners in Apeldoorn en omgeving zullen het voorlopig zonder hun favoriete rookwaar moeten doen. Ook zullen de coffeeshops even moeten rondkomen van de verkoop van kopjes thee.

608 planten

Er is in Apeldoorn een echte wietkwekerij aangetroffen. De politie ontdekte afgelopen maandag een kwekerij met 608 planten aan de Tweelingenlaan. Drie verdachten zijn ter plekke aangehouden.

Alweer een kwekerij

‘Alweer de volgende hennepkwekerij opgerold in Apeldoorn’, schrijft de politie op Facebook. In een unit van een bedrijfsverzamelgebouw trof de politie de wietkwekerij aan. Ook werd er illegaal stroom afgetapt. ‘De planten waren bijna oogstrijp en werden vernietigd’, meldt de politie. Drie verdachten, afkomstig uit Roermond en België en een persoon zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn op heterdaad betrapt en aangehouden.

Vorige maand

Vorige maand geleden trof de politie ook al een hennepkwekerij aan in Apeldoorn, een flatwoning was volledig omgebouwd tot kwekerij. Aan de Einsteinlaan werden 454 wietplanten ontdekt. 

Criminelen wrijven zich in de handen want hoe meer amateurs er gepakt worden, des te hoger worden hun inkomsten.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.