Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Apestoned Gorilla Bag: jouw ultieme stash maatje!

mrt 18, 2024
Gorilla bag

Zeg hallo tegen jouw nieuwe beste vriend in de wereld van rookgenot: de Apestoned Gorilla Bag! Heb je ooit gedroomd van een plek waar al je rookbenodigdheden niet alleen georganiseerd maar ook stijlvol bewaard kunnen worden? Dan is dit jouw geluksdag!

Wat maakt de Gorilla Bag zo speciaal?

De Gorilla Bag komt met alles wat je hartje begeert voor het perfecte rookmoment:

  • Een handige grinder.
  • Een bakje voor het veilig opbergen van je wiet of hasj.
  • Twee joint tubes voor je voorgedraaide verrassingen.
  • Een rolling tray voor die buitensessies.
  • En dat allemaal verpakt in een schattig flanellen tasje!

De drie G’s: geen gepruts, gemakkelijk en geurdicht

Wij weten hoe frustrerend het kan zijn om al je rookwaren bij elkaar te zoeken. De Gorilla Bag is jouw redder in nood! Met het speciale opslagbakje houd je je stash veilig en geurdicht, klaar om mee te nemen. Of je nu van plan bent te chillen in het park of te genieten van muziek op een festival, de Gorilla Bag maakt het draaien van je jointjes zoveel gemakkelijker. En ja, er zit een grinder in, dus je bent altijd voorbereid!

Perfect als cadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau voor die speciale stoner in je leven? Zoek niet verder! De Gorilla Bag is een fantastisch geschenk, zowel om te geven als om te krijgen. Met zijn slimme design en praktische accessoires is het de droom van elke roker.

Duurzaam en verantwoord

Bij Apestoned geven we om de planeet net zoveel als jij. Daarom zijn alle accessoires in de Gorilla Bag gemaakt van ecologisch afbreekbaar plastic. We minimaliseren het gebruik van plastic in onze verpakkingen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Voordelen van de Gorilla Bag op een rijtje

  • Scherpe prijs voor topkwaliteit.
  • Nooit meer rommel; alles netjes op één plek.
  • Onmisbare accessoires altijd bij de hand.
  • Geurdicht én waterdicht voor zorgeloos transport.
Apestoned Gorilla Bag

Klaar om je stash-spel naar een hoger niveau te tillen?

Met de Gorilla Bag van Apestoned ben je altijd slechts een handomdraai verwijderd van het perfecte rookmoment. Dus waar wacht je nog op? Maak je rookervaring eenvoudiger, georganiseerder en vooral leuker met jouw eigen Gorilla Bag. Jouw stash verdient het beste, en met de Gorilla Bag krijgt het dat ook!

Verkrijgbaar in wit, zwart, groen en rood.

Als je nu beslist en er meteen eentje laat inpakken, scoor dan je 5 eurie korting met de couponcode AAPJE. Geldig tot eind maart 2024.