Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Automobilist (18) crasht en slaat op de vlucht

aug 2, 2022
Mini sluitzakjes

Roosendaal – Agenten hebben na een korte achtervolging een 18-jarige jongeman uit Roosendaal aangehouden. Hij had mogelijk drugs op zak, wat een reden kan zijn voor zijn gevaarlijke gedrag.

Van Beethovenlaan

De verdachte reed op zondag 31 juli rond 22.30 uur op de Van Beethovenlaan toen een agent hem zonder verlichting zag rijden. Hij seinde met zijn lichten om aan te geven dat de man zonder verlichting reed. Toen de man daarop niet reageerde kreeg hij een stopteken van de diender. Daarop reageerde de man door sneller te gaan rijden. Op het Heilig Hartplein kwam de verdachte in botsing met een andere automobilist. De verdachte stapte uit en ging er te voet vandoor. De agent zette te voet de achtervolging in en wist de man op de Marconinstraat aan te houden.

Zakje met drugs

Vlakbij de auto van de verdachte werd een zakje met vermoedelijk drugs gevonden. Ook verderop werden zakjes gevonden. Deze zijn in beslag genomen.

Onderzoek

De politie doet verder onderzoek naar de zaak. De verdachte heef bekeuringen gekregen voor het negeren van een stopteken en het niet voeren van verlichting. Daarnaast is er tegen hem proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van een plaats ongeval. Hij is ingesloten.

Bron: politie.nl