Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bestelbus met ketels voor drugslab

jul 19, 2022

Roosendaal – Tijdens een politiecontrole zijn afgelopen nacht op de Burgemeester Freijterslaan twee mannen aangehouden nadat in de laadruimte van de bestelauto waarin zij reden diverse goederen, waaronder twee ketels, waren aangetroffen die gebruikt worden bij de productie van synthetische drugs. Het gaat om een 47-jarige man uit Klundert en een 36-jarige Tilburger.

Controle bestelbus

Agenten voerden maandag 18 juli 2022 omstreeks 03.50 uur op de Burgemeester Freijterslaan een controle uit van een bestelbus met twee inzittenden. In de laadruimte werden twee ketels aangetroffen zoals die gebruikt worden in een drugslab. Bovendien hing er een sterke scherpe chemische lucht. 

Brandweer

Uit voorzorg werd de brandweer ter plaatse gevraagd om te luchten. In de auto zijn nog meer goederen aangetroffen zoals een stapel werkkleding, plastic handschoenen, diverse kabels en een steekwagen. Beide inzittenden werden aangehouden ter zake de Opiumwet. Zij zijn ingesloten in een politiecel. Het voertuig met alle goederen is in beslag genomen.