Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bestuurder gaat rennen met drugs

bestuurder

Beverwijk – Politiemensen zagen maandagavond een automobilist een onlogische route volgen. Ook was het kenteken van zijn auto bekend omdat de auto meerdere keren was gezien bij meldingen van een verdachte situatie. Reden om de automobilist op de Büllerlaan een stopteken te geven en het voertuig te onderzoeken.

Achtervolging

Tijdens de controle zette de bestuurder het op een rennen. De politiemensen zetten te voet de achtervolging in en wisten hem te achterhalen en aan te houden. Bij een fouillering werden in de jaszak van de wegrennende verdachte tientallen verpakkingen met vermoedelijk cocaïne en heroïne aangehouden, alsmede meerdere mobiele telefoons.

Nader onderzoek

Deze goederen zijn in beslag genomen. De verdachte, een 21 jarige inwoner van Beverwijk, is ingesloten voor nader onderzoek. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *