Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bestuurslid No Surrender langer vast

DoorRedactie

jan 16, 2017 , ,

EMMEN – Eén van de bestuursleden van motorclub No Surrender, die werd aangehouden door de politie na de inval in het clubhuis in Emmen, moet langer in voorarrest zitten.

Het gaat om een 48-jarig bestuurslid uit Klazienaveen. De rechter-commissaris heeft besloten dat hij nog veertien dagen langer in hechtenis moet blijven. De verdachte zit in beperkingen, dat wil zeggen dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben, maar alleen met zijn advocaat.
Bij doorzoekingen in het clubhuis en in zijn huis werden volgend de recherche sporen van harddrugs gevonden. Het bestuurslid wordt verdacht van handel in verdovende middelen.

Afgelopen vrijdag werd een grote inval gedaan bij de club in Emmen. Dat werd gedaan nadat justitie langdurig telefoongesprekken had afgeluisterd. Daaruit bleek volgens justitie dat er gehandeld werd in drugs en dat er in het clubgebouw van de motorclub cocaïne en speed werd gebruikt door de leden. Ook bleek dat nieuwe leden duizenden euro’s lidmaatschapsgeld moeten betalen en hun drugs moeten kopen bij bestuursleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *