Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Betalen met crypto currency tijdelijk uitgeschakeld

mrt 8, 2024
Crypto tijdelijkl uitgeschakeld

Wappers, we hebben nieuws dat zó spannend is, dat zelfs de Bitcoin koers ervan zou schommelen. Pak de popcorn maar, want hier komt de “Grote Crypto-Crisis van Wapwinkel”!

Het probleem: geen crypto, Much Wow!

Ja, je leest het goed. Onze geliefde digitale munten hebben ons tijdelijk verlaten. Het lijkt erop dat onze cryptocurrency-betaaloptie besloot op een spirituele reis te gaan zonder ons daarvan op de hoogte te stellen. Misschien was het op zoek naar zichzelf, of misschien wilde het gewoon even de blockchain van dichtbij bekijken. Wie zal het zeggen?

De helden: onze nerds in actie!

Maar vrees niet! Onze nerds (ahum, ik bedoel natuurlijk onze hooggekwalificeerde technische IT experts) zijn met man en macht aan het werk om de cryptobetalingen terug te halen uit het digitale nirwana. Gewapend met toetsenborden, Red Bulls en een onverzadigbare lust voor code, werken ze dag en nacht en tikken ze de vingertoppen blauw om de betaaloptie terug te toveren in onze webwinkel.

Stel je voor: een donkere kamer, verlicht door alleen het schijnsel van computerschermen, waar heroïsche figuren, omgeven door lege pizzadozen en technobabble, vechten tegen de klok. Het is net een scène uit een blockbuster film, alleen dan met meer JavaScript en minder explosies.

Afronding: tot ziens in de crypto-space!

We beloven dat zodra onze cryptobetalingen terug zijn, het feestvoller zal zijn dan het vinden van een verloren Bitcoin op je oude harde schijf. Tot die tijd, houd onze updates in de gaten en bereid je voor op de glorieuze terugkeer van de cryptocurrency-betaaloptie. Tot die tijd kunnen we maar één ding adviseren en dat is betalen op een andere manier en je crypto wat langer in hodl zetten, iets dat met de raketlanceringen van de Bitcoin op dit moment geen onverstandige keuze is, lijkt ons.