Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Biotabs, niet alleen voor luie tuiniers

feb 29, 2024
Biotabs

Heb je ooit gedroomd van een tuin die zo weelderig en groen is dat de buren groen zien van jaloezie, maar vind je het idee van tuinieren meer iets voor hobbits en tuinkabouters? Maak kennis met Biotabs – het groeimiddel dat je groene vingers geeft, zelfs als je alles wat groen is gewoonlijk in iets bruin en treurig verandert.

Over Biotabs

Biotabs is als die vriend die altijd alles weet over planten, maar dan in tabletvorm. Deze biologische voedingstabletten zijn jouw geheime wapen in de eeuwige strijd tegen het tuinieren. Het is wetenschappelijk bewezen (ja, er zijn echt wetenschappers die zich hiermee bezighouden) dat je met Biotabs niet alleen je planten voedt, maar ze ook laat floreren alsof ze net uit een Disneyfilm zijn gestapt.

Biotabs plantenvoeding

Stel je voor: je stopt een tablet in de grond, geeft het wat water, en voilà, je planten groeien als kool zonder dat je ook maar iets hoeft te meten of te testen. Geen gedoe meer met EC of pH, want wie heeft daar nu tijd voor tussen het Netflixen door? Biotabs heeft alles wat je planten nodig hebben om hun innerlijke Hulk naar buiten te laten komen.

Biotabs tabletten

Bevat bodembacteriën

Nee, dit is geen nieuwe horrorfilm. Deze bodembacteriën zijn de goede jongens! Ze toveren je bodem om in een all-you-can-eat buffet voor je planten. Denk aan een luxueuze spa, maar dan voor je potgrond. Deze bacteriën zorgen ervoor dat je planten de voedingsstoffen opnemen alsof ze nooit iets anders hebben gedaan.

Ingrediënten van Biotabs

Met ingrediënten zoals beendermeel, bloedmeel, en vismeel lijkt het misschien alsof je een recept voor een heksenbrouwsel aan het lezen bent. Maar geloof ons, deze mix is als superfood voor je planten. Plus, je kunt tijdens het tuinieren doen alsof je een middeleeuwse alchemist bent, en wie wil dat nou niet?

Biotabs gebruiksaanwijzing

Zelfs als je denkt dat “potgrond” een nieuwe app is en je enige ervaring met “planten” komt van de planten-emoji, met Biotabs kan je niet fout gaan. Druk gewoon een tablet 5 cm diep in de grond en laat de natuur (en Biotabs) de rest doen. Voor grotere potten, gebruik meer tabs, omdat meer altijd beter is, toch? Nou ja, behalve bij tandartsbezoeken en belastingaanslagen.

Dus daar heb je het, Biotabs: voor iedereen die zijn planten liefheeft, maar tuinieren haat. Bezoek Wapwinkel voor jouw eigen magische tuintransformatie, zonder echt te hoeven tuinieren. Want laten we eerlijk zijn, we hebben betere dingen te doen, zoals uitzoeken wat we gaan kijken na die laatste Netflix-serie.