Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bodyguard Lil’ Kleine gearresteerd

okt 11, 2023
Bolle Jos

Eindhoven – Op een opmerkelijke dag in Eindhoven werd Vivian L. P. gearresteerd. Deze man, werkzaam als bodyguard van de Nederlandse rapper Lil’ Kleine, komt nu onder de aandacht van Justitie in verband met zijn mogelijke connecties met ‘Bolle Jos’ Leijdekkers, momenteel de meest gezochte onderwereldfiguur van Nederland.

Arrestatie bodyguard met cryptotelefoons en luxe horloges

Bij het tijdstip van de arrestatie werden er diverse cryptotelefoons aangetroffen in het bezit van Vivian L. P. Het vermoeden is dat hij deze beveiligde telefoons gebruikte om mogelijk contact te onderhouden met de gezochte drugsbaron ‘Bolle Jos’. In het huis van de verdachte stuitte de politie eveneens op een aantal kostbare horloges, wat alleen maar meer vragen oproept.

Geen spoor van Bolle Jos

Ondanks intensieve zoektochten ontbreekt ieder spoor van ‘Bolle Jos’ Leijdekkers. Justitie is vastbesloten om deze criminele voortvluchtige op te sporen, en daarom bieden zij een beloning van 200.000 euro voor de gouden tip die leidt tot zijn aanhouding.

Deze opvallende ontwikkelingen in de onderwereld roepen vragen op over de duistere connecties van degenen die zich aan de verkeerde kant van de wet bevinden. De autoriteiten zullen onverminderd doorgaan met hun inspanningen om de georganiseerde misdaad aan te pakken en criminelen verantwoordelijk te stellen voor hun daden.