Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Burgemeester sluit pand in Heteren

Wiet

HETEREN – Straf voor de eigenaar van een bedrijfspand in Heteren. Omdat er een wietkwekerij is ontdekt neemt de burgemeester vast een voorsprong op het oordeel van de rechter en sluit het pand tot en met donderdag 19 augustus. Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos van de gemeente Overbetuwe heeft het gebouw dinsdag voor de periode van een maand laten verzegelen.

Persverklaring

‘Dit soort activiteiten levert groot gevaar op voor omwonenden’, aldus Hoytink-Roubos in een persverklaring. ‘Dat is niet acceptabel en daarom pakken we dit samen met de politie stevig aan. Drugscriminaliteit vormt een bedreiging voor de leefbaarheid in een dorp, én voor de samenleving als geheel.’

Overbetuwe verzegelt bedrijfspand in Heteren na ontdekking grote wietkwekerij

In het pand op bedrijventerrein Poort van Midden-Gelderland ontdekte de politie vorige maand een grote wietkwekerij met 1656 wietplanten. De elektriciteit werd gejat, want als je illegaal moet kweken dan wordt je daartoe bijna gedwongen zonder ontdekt te worden. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *