Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Cactus growkits

sep 26, 2018
Cactus growkit

Na de succesvolle range van kweeksets voor paddo’s, heeft Wapwinkel de primeur in Nederland: cactus growkits. En het zijn er meteen zes (verschillende) waar we mee komen, later volgen er nog twee.

Cactus kweek. Wat is er mooier dan het volledige proces van de groei van een cactus zelf van dichtbij mee te maken. Het kweken van een cactus is goed zelf thuis te doen en wij voorzien je in kant- en klare kweeksets of als je liever de losse zaden koopt dan kan je ook bij ons terecht. De cactus growkits worden in de eerste week ter kennismaking aangeboden voor slechts 12,99 (normale prijs is 14,50). Sla je slag.

Cactus kweekset Peyote – Mescaline

Krachtige zaadkiemkit met 20 verse zaden van Lophophora williamsii (Peyote). Deze zaaicombinatie met cactuszaden is ontworpen voor optimale zaadontkieming en ontwikkeling van zaailingen. Je kunt er meteen mee aan de slag!

Cactus growkit Bridgesii

Bridgesii growkit. Je eigen Bridgesii cactus kweken met deze zeer complete cactus growkit. Met deze kweekset en een beetje geduld en liefde van jou kweek je eenvoudig je eigen Bridgesii.

Cactus growkit Peruvian Torch

Je eigen Peruvian Torch cactus kweken met deze zeer complete cactus growkit. Met deze kweekset en een beetje geduld en liefde van jou kweek je eenvoudig je eigen Peruvian Torch.

Cactus growkit Macrogonus

Je eigen Marcogonus cactus kweken met deze zeer complete cactus growkit. Met deze kweekset en een beetje geduld en liefde van jou kweek je eenvoudig je eigen Marcogonus.

Cactus growkit Fricii

Je eigen Fricii cactus kweken met deze zeer complete cactus growkit.

Cactus growkit San Pedro

Je eigen San Pedro cactus kweken met deze zeer complete cactus growkit. De San Pedro-cactus (Echinopsis pachanoi, basioniem: Trichocereus pachanoi) is een cactus uit Zuid-Amerika. Oorspronkelijk stamt de soort uit Ecuador en Peru, waar hij groeit in hoogvlaktes op 2000–3000 m.
Cactus growkit
Cactus growkit inhoud