Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Capsule vulmachine Cap-M-Quik

jun 20, 2023
Casule vulmachine starterkit

Cap-M-Quik is een handige capsule-vuller ontworpen om het proces van het maken van je eigen capsules gemakkelijker en sneller te maken. Deze tool is populair bij mensen die hun eigen voedingssupplementen of medicijnen maken omdat het hen in staat stelt meerdere capsules tegelijkertijd te vullen, wat tijd en moeite bespaart.

Een handig apparaatje dat je in staat stelt om thuis eenvoudig 50 capsules in één keer te vullen op een effectieve manier.

Capaciteit Cap-M-Quik

Afhankelijk van het specifieke model, kan de Cap-M-Quik tot 50 capsules tegelijk vullen. Er zijn verschillende maten beschikbaar, variërend van “000” (de grootste) tot “4” (de kleinste), om aan verschillende behoeften te voldoen.

Capsule machine, wij helpen je de juiste machine kiezen

Groot gebruiksgemak

Het proces is eenvoudig. Je scheidt eerst de capsules en plaatst de langere helften in de Cap-M-Quik. Vervolgens voeg je het poeder toe dat je in de capsules wilt hebben. Met behulp van een spreader card, verspreid je het poeder zodat het alle capsules gelijkmatig vult. Dan plaats je de kortere helften van de capsules bovenop en drukt ze dicht.

Materialen vaatwasser bestending

De Cap-M-Quik is meestal gemaakt van plastic, waardoor hij lichtgewicht en duurzaam is. En het schoonmaken van deze capsule machine kan gewoon door de onderdelen in de vaatwasser mee te draaien.

Capsule vulmachine

Accessoires

Cap-M-Quik sets kunnen worden geleverd met handige accessoires zoals een tamper, waarmee je meer poeder in elke capsule kunt stoppen. De apparaten zijn overigens standaard voorzien van een spreader card, om het poeder gelijkmatig te verdelen.

Kosten-effectief

Het gebruik van een Cap-M-Quik capsule-vuller kan op de lange termijn geld besparen, vooral als je regelmatig capsules maakt.

Assortiment Cap-M-Quik

Alle Cap-M-Quik machines die geproduceerd worden zijn ook bij ons verkrijgbaar en worden direct uit eigen voorraad geleverd aan jou als klant.