Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Capsules bestand tegen maagzuur

mrt 1, 2024
Maagzuur bestendige capsules

Voel je het al borrelen? Dat zijn niet je maagzuren, maar de opwinding over onze maagzuur resistente capsules! Deze slimme kleine jongens zijn ontworpen om de ruige reis door je maag te overleven en pas in je darmkanaal hun kostbare lading vrij te geven. En wees gerust, deze witte ridders zijn klaar voor actie nadat jij ze hebt behandeld met onze speciale vloeistof.

Compleet geleverde kit

Bij ons krijg je meer dan alleen capsules; je ontvangt een compleet avonturierspakket! Instructies zo duidelijk dat zelfs je oma ze snapt, een pincet voor de precisiewerk, de magische vloeistof die je capsules maagzuurproof maakt, en natuurlijk de capsules zelf. Onze gastro capsules zijn zo Europees als een stokbrood onder de Eiffeltoren; ze voldoen aan alle EU-normen.

Maagzuur getest

Onze capsules zijn niet zomaar door de eerste de beste online quiz gerold; nee, ze zijn vitro getest conform de Pharm.Eur. 2.9.1 en kwamen eruit als ware gastro resistente helden. Tip van de chef: slik ze op een lege maag met een slokje water, dan werken ze het best.

Assortiment capsules

Ons assortiment is zo breed, je zou er bijna in verdwalen. Alle maten, kleuren, doorzichtig of niet, gelatine of plantaardig, halal of honden- en kattenvriendelijk; we hebben het allemaal. En natuurlijk, de sterren van de show: onze maagzuur resistente capsules, in alle maten beschikbaar voor jouw specifieke behoeften.

Resistent tegen maagzuur

Onze lege capsules zijn de Houdini’s onder de capsules; ze ontsnappen aan de zure greep van je maag en leveren hun inhoud precies waar het nodig is. Gemaakt van de stoerste materialen, klaar voor de coating die wij meeleveren. Perfect voor die delicate ingrediënten die het daglicht (of in dit geval, de maagzuren) niet kunnen verdragen.

Maten capsules

Van de gigantische 000 tot de piepkleine 5, we hebben een maat voor elke stof, en voor elk wat wils.

Capsules vullen

Of je nu een beginnende capsulevuller bent of de Pablo Escobar van de supplementenwereld, we hebben de juiste tools voor je. Onze capsulemachines maken het vullen van je capsules zo makkelijk, je zou bijna voor de lol extra vitaminen slikken.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van “lege capsules kopen” en “maagzuur bestendige capsules” op Wapwinkel en zorg ervoor dat jouw supplementen de finish halen. Met onze capsules is het elke keer raak, zonder maagklachten.