Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Chemsex is het nieuwe wappen

jul 5, 2023
Chemsex

Wappen, we weten inmiddels allemaal wat het is. Zeker bij Wapwinkel natuurlijk. Maar er is een Amsterdamse club die voor het Wappen een ‘nieuwe’ term heeft bedacht, Chemsex. Het betekent hetzelfde maar het heeft een andere naam opeens.

Informatie

Op chemsex.nl vind je neutrale informatie over seks onder invloed van drugs. Voor wie schade wil beperken, gecontroleerd wil gebruiken, wil stoppen of gestopt wil blijven. Met info over drugs en seks, tips voor harm reduction, ervaringsverhalen en support. Het kan niet anders dan dat deze website door een liefhebber is geschreven.

Voorlichting

Waarom is ons onduidelijk, maar de website informeert je uitentreuren over de risico’s, hoe je het moet aanpakken en met wie, wat wel en wat niet. Maar goed, beter voorgelicht betekent altijd minder ellende, dus kunnen we dat alleen maar ondersteunen.

Wappen of chemsex

Whatever, het beestje moet een naam hebben. Als je maar wel onthoudt dat een bezoekje aan wapwinkel.com eigenlijk verplicht is voordat je gaat chemsexen of wappen, want alle benodigdheden die legaal zijn scoor je voor de beste prijs in onze webwinkel.