Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Cityseal van Rotterdam, een ode aan de havenstad

mrt 4, 2024
Rotterdam seals

Rotterdam, de stad die nooit slaapt, de stad van innovatie, architectuur en natuurlijk de iconische haven, is een plek vol verhalen en karakter. Het is een stad die zowel nationaal als internationaal erkend wordt voor haar onverschrokkenheid en veerkracht. Nu is er een nieuwe manier om je trots voor deze magnifieke stad te tonen: de CITIESeals Rotterdam. Deze unieke seals zijn niet alleen een eerbetoon aan Rotterdam, maar ook een must-have voor iedereen die zich verbonden voelt met deze dynamische metropool.

Unieke print, exclusieve oplage

De CITIESeals Rotterdam maken deel uit van een gelimiteerde serie waarin grote steden hun eigen, unieke seals krijgen. Elke CITIESeal is voorzien van een speciale opdruk die de essentie van de stad vastlegt. De binnenkant van elke seal is spectaculair en uniek, iets dat je pas echt kunt waarderen als je ze in handen hebt. De seals zijn een waar kunstwerk, een verzamelobject dat de ziel van Rotterdam weerspiegelt.

Rotterdam seals: trots in 010

Voor de echte Rotterdam-liefhebber zijn de 010 seals een perfecte manier om je verbondenheid met de stad te uiten. Verkrijgbaar in zowel kleine als grote formaten, en in verpakkingen van 100 of 30 vel, bieden de seals voor ieder wat wils. De grotere verpakking wordt zelfs geleverd in een fraai doosje, wat het een ideaal geschenk maakt voor vrienden, familie of voor jezelf.

Cityseals 010

Met vouwhandleiding

Wat de CITIESeals Rotterdam extra speciaal maakt, is de praktische vouwhandleiding op het voorblad. De seals zijn voorzien van handige vouwlijnen en gemaakt van oersterk papier dat nagenoeg onmogelijk te scheuren is – perfect voor de rauwe energie van Rotterdam. Deze seals, ook wel bekend als envelopjes, kunnen zelfs een beetje vocht weerstaan en zijn verkrijgbaar in een formaat dat groot genoeg is om een gram poeder in te bewaren.

Seals met verschillende opdruk

Voor wie op zoek is naar nog meer variatie, biedt Wapwinkel een uitgebreid assortiment aan seals met verschillende opdrukken. Of je nu gaat voor de kleine of grote maat, of misschien zelfs de exclusieve zwarte seals, er is altijd iets nieuws te ontdekken in onze collectie.

Over Rotterdam

Rotterdam, met haar imposante skyline en de grootste haven van Europa, is een stad van wereldformaat. Met een oppervlakte van 324,1 km² en een bevolking van 588.490 inwoners is het de op een na grootste stad van Nederland. Deze cijfers bevestigen de grandeur van Rotterdam, een stad die grootsheid uitstraalt in alles wat ze doet – een scherp contrast met de bescheiden haven van Amsterdam.

De CITIESeals Rotterdam zijn meer dan zomaar een product; ze zijn een viering van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Voor degenen die de stad in hun hart dragen, zijn deze seals een manier om een stukje van Rotterdam altijd bij je te hebben. Pak dus vandaag nog je eigen set en deel je liefde voor Rotterdam met de wereld.